Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6497

Назва: Ампелоекологічний потенціал території тов «агрофірма шабо» для виробництва вин з зазначенням походження
Інші назви: Ampeloecological potential the territiryllc «agrocompany shabo» for wineswith the indication of origin
Автори: Іукурідзе, Елдар Жораєвич
Iukuridze, Eldar
Приналежність: ТОВ «Промислово-торговельна компанія Шабо», Україна
Бібліографічний опис: Іукурідзе Е. Ж. Ампелоекологічний потенціал території тов «агрофірма шабо» для виробництва вин з зазначенням походження / Елдар Жораєвич Іукурідзе // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 151-152. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Iukuridze E. (2015) Ampeloekolohichnyi potentsial terytorii tov "ahrofirma shabo" dlia vyrobnytstva vyn z zaznachenniam pokhodzhennia [Ampeloecological potential the territiryllc «agrocompany shabo» for wineswith the indication of origin]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 151-152 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 663.2
634.84
Діапазон сторінок: 151-152
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6497
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.