Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6497

Název: Ампелоекологічний потенціал території тов «агрофірма шабо» для виробництва вин з зазначенням походження
Další názvy: Ampeloecological potential the territiryllc «agrocompany shabo» for wineswith the indication of origin
Autoři: Іукурідзе, Елдар Жораєвич
Iukuridze, Eldar
Affiliation: ТОВ «Промислово-торговельна компанія Шабо», Україна
Bibliographic description (Ukraine): Іукурідзе Е. Ж. Ампелоекологічний потенціал території тов «агрофірма шабо» для виробництва вин з зазначенням походження / Елдар Жораєвич Іукурідзе // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 151-152. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Iukuridze E. (2015) Ampeloekolohichnyi potentsial terytorii tov "ahrofirma shabo" dlia vyrobnytstva vyn z zaznachenniam pokhodzhennia [Ampeloecological potential the territiryllc «agrocompany shabo» for wineswith the indication of origin]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 151-152 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Datum vydání: 8-říj-2015
Date of entry: 21-pro-2015
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 663.2
634.84
Page range: 151-152
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6497
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Vyskytuje se v kolekcích:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.