Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6496
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Покотило, Олег | uk |
dc.contributor.author | Лялик, Анастасія Тарасівна | uk |
dc.contributor.author | Ониськів, Вікторія | uk |
dc.contributor.author | Pokotylo, Oleg | uk |
dc.contributor.author | Lyalyk, Anastasia | uk |
dc.contributor.author | Onys'ko, Victoria | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:39:39Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:39:39Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Покотило О. Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот / Олег Покотило, Анастасія Лялик, Вікторія Ониськів // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 149-150. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6496 | - |
dc.format.extent | 149-150 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот | uk |
dc.title.alternative | Milk and dairy products with high content of omega-3 fatty acids | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 619 | uk |
dc.subject.udc | 612.015 | uk |
dc.identifier.citationen | Pokotylo O., Lyalyk A., Onys'ko V. (2015) Moloko i molochni produkty z pidvyshchenym vmistom omeha-3 zhyrnykh kyslot [Milk and dairy products with high content of omega-3 fatty acids]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 149-150 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Pokotylo_O-Milk_and_dairy_products_149-150.pdf | 584,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Pokotylo_O-Milk_and_dairy_products_149-150.djvu | 140,54 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Pokotylo_O-Milk_and_dairy_products_149-150__COVER.png | 1,14 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.