Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6496

Başlık: Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот
Diğer Başlıklar: Milk and dairy products with high content of omega-3 fatty acids
Yazarlar: Покотило, Олег
Лялик, Анастасія Тарасівна
Ониськів, Вікторія
Pokotylo, Oleg
Lyalyk, Anastasia
Onys'ko, Victoria
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Покотило О. Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот / Олег Покотило, Анастасія Лялик, Вікторія Ониськів // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 149-150. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Pokotylo O., Lyalyk A., Onys'ko V. (2015) Moloko i molochni produkty z pidvyshchenym vmistom omeha-3 zhyrnykh kyslot [Milk and dairy products with high content of omega-3 fatty acids]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 149-150 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Yayın Tarihi: 8-Eki-2015
Date of entry: 21-Ara-2015
Yayıncı: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 619
612.015
Page range: 149-150
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6496
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Koleksiyonlarda Görünür:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.