Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6496

Назва: Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот
Інші назви: Milk and dairy products with high content of omega-3 fatty acids
Автори: Покотило, Олег
Лялик, Анастасія Тарасівна
Ониськів, Вікторія
Pokotylo, Oleg
Lyalyk, Anastasia
Onys'ko, Victoria
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Покотило О. Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот / Олег Покотило, Анастасія Лялик, Вікторія Ониськів // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 149-150. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Pokotylo O., Lyalyk A., Onys'ko V. (2015) Moloko i molochni produkty z pidvyshchenym vmistom omeha-3 zhyrnykh kyslot [Milk and dairy products with high content of omega-3 fatty acids]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 149-150 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 619
612.015
Діапазон сторінок: 149-150
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6496
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.