Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6488

Назва: Отримання біологічно активних комплексів – метал-селен-ліпідних субстанцій
Інші назви: Receiving of biologically active complexes – metal-se-lipid substances
Автори: Вінярська, Галина
Боднар, Оксана
Viniarska, Halina
Bodnar, Oksana
Приналежність: Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка, Україна
Бібліографічний опис: Вінярська Г. Отримання біологічно активних комплексів – метал-селен-ліпідних субстанцій / Галина Вінярська, Оксана Боднар // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 135-136. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Viniarska H., Bodnar O. (2015) Otrymannia biolohichno aktyvnykh kompleksiv – metal-selen-lipidnykh substantsii [Receiving of biologically active complexes – metal-se-lipid substances]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 135-136 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 57.017.7
577.122
582.263
Діапазон сторінок: 135-136
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6488
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.