Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6486

Назва: Щодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибах
Інші назви: As tothe possibility of expandingthe scope of sorbate and benzoate cannedmushrooms
Автори: Голінько, О. М.
Деміч, А. А.
Євмененко, К. В.
Вихор, В. О.
Golynko, O.
Demich, A.
Yevmenenko, K.
Vyhor, V.
Приналежність: Державне підприємство "Науковий центр превентивної токсикології, харчової та хімічної безпеки імені академіка Л.І. Медведя Міністерства охорони здоров‘я України", Україна
Бібліографічний опис: Щодо можливості розширення сфери застосування сорбатів та бензоатів у консервованих грибах / О. М. Голінько, А. А. Деміч, К. В. Євмененко, В. О. Вихор // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 132-133. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Golynko O., Demich A., Yevmenenko K., Vyhor V. (2015) Shchodo mozhlyvosti rozshyrennia sfery zastosuvannia sorbativ ta benzoativ u konservovanykh hrybakh [As tothe possibility of expandingthe scope of sorbate and benzoate cannedmushrooms]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 132-133 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 613.3
633.05
663.8
Діапазон сторінок: 132-133
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6486
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.