Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6483
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Озоліна, Софія | uk |
dc.contributor.author | Osolina, Sofiya | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:38:05Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:38:05Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Озоліна С. Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзи / Софія Озоліна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 128. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6483 | - |
dc.format.extent | 128 | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзи | uk |
dc.title.alternative | Obtaining of the products of limited enzymatic hydrolysis of corn cobs hemicellulose | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 633.15 | uk |
dc.subject.udc | 577.152 | uk |
dc.subject.udc | 547.458.87 | uk |
dc.identifier.citationen | Osolina S. (2015) Otrymannia produktiv obmezhenoho fermentatyvnoho hidrolizu hemitseliuloz pochatkiv kukurudzy [Obtaining of the products of limited enzymatic hydrolysis of corn cobs hemicellulose]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 128 [in Ukrainian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Одеська національна академія харчових технологій, Україна | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Osolina_S-Obtaining_of_the_products_of_128.pdf | 149,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Osolina_S-Obtaining_of_the_products_of_128.djvu | 15,91 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Osolina_S-Obtaining_of_the_products_of_128__COVER.png | 533,38 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.