Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6483

Titel: Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзи
Sonstige Titel: Obtaining of the products of limited enzymatic hydrolysis of corn cobs hemicellulose
Autor(en): Озоліна, Софія
Osolina, Sofiya
Affiliation: Одеська національна академія харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Озоліна С. Отримання продуктів обмеженого ферментативного гідролізу геміцелюлоз початків кукурудзи / Софія Озоліна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 128. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Osolina S. (2015) Otrymannia produktiv obmezhenoho fermentatyvnoho hidrolizu hemitseliuloz pochatkiv kukurudzy [Obtaining of the products of limited enzymatic hydrolysis of corn cobs hemicellulose]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 128 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Erscheinungsdatum: 8-Okt-2015
Date of entry: 21-Dez-2015
Herausgeber: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 633.15
577.152
547.458.87
Page range: 128
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6483
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Enthalten in den Sammlungen:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.