Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6476

Teitl: Споживні властивості зерна проса
Teitlau Eraill: Consumer properties of milet
Awduron: Юрковська, В.
Овсянникова, Л.
Валевська, Л.
Щербатюк, С.
Yurkovska, V.
Ovsyannikov, L.
Valevska, L.
Shcherbatyuk, S.
Affiliation: Одеська національна академія харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Споживні властивості зерна проса / В. Юрковська, Л. Овсянникова, Л. Валевська, С. Щербатюк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 114-115. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description (International): Yurkovska V., Ovsyannikov L., Valevska L., Shcherbatyuk S. (2015) Spozhyvni vlastyvosti zerna prosa [Consumer properties of milet]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 114-115 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Dyddiad Cyhoeddi: 8-Oct-2015
Date of entry: 21-Dec-2015
Cyhoeddwr: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 633.171-026.8
543.92
664.788
Page range: 114-115
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6476
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Ymddengys yng Nghasgliadau:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.