Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6475
Назва: | Вміст каротиноїдів в селекційних зразках харчової кременистої кукурудзи |
Інші назви: | Carotinoid content in food flint corn breeding patterns |
Автори: | Мироненко, Тетяна Дзюбецький, Борис Сатарова, Тетяна Черчель, Владислав Гончаров, Юрій Абраїмова, Ольга Рунова, Галина Mironenko, Tatiana Dzubetsky, Borys Satarova, Tatiana Cherchel, Vladislav Abraimova, Olga Goncharov, Yuriy |
Приналежність: | ДУ Інститут сільського господарства степової зони НААН, Україна ДВНЗ Український державний хіміко-технологічний університет |
Бібліографічний опис: | Вміст каротиноїдів в селекційних зразках харчової кременистої кукурудзи / Тетяна Мироненко, Борис Дзюбецький, Тетяна Сатарова, Владислав Черчель, Юрій Гончаров, Ольга Абраїмова, Галина Рунова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 113. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). |
Bibliographic description: | Mironenko T., Dzubetsky B., Satarova T., Cherchel V., Abraimova O., Goncharov Y. (2015) Vmist karotynoidiv v selektsiinykh zrazkakh kharchovoi kremenystoi kukurudzy [Carotinoid content in food flint corn breeding patterns]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 113 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 577.2 633.15 |
Діапазон сторінок: | 113 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6475 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Mironenko_T-Carotinoid_content_in_food_113.pdf | 149,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Mironenko_T-Carotinoid_content_in_food_113.djvu | 17,3 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Mironenko_T-Carotinoid_content_in_food_113__COVER.png | 529,02 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.