Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6475

Назва: Вміст каротиноїдів в селекційних зразках харчової кременистої кукурудзи
Інші назви: Carotinoid content in food flint corn breeding patterns
Автори: Мироненко, Тетяна
Дзюбецький, Борис
Сатарова, Тетяна
Черчель, Владислав
Гончаров, Юрій
Абраїмова, Ольга
Рунова, Галина
Mironenko, Tatiana
Dzubetsky, Borys
Satarova, Tatiana
Cherchel, Vladislav
Abraimova, Olga
Goncharov, Yuriy
Приналежність: ДУ Інститут сільського господарства степової зони НААН, Україна
ДВНЗ Український державний хіміко-технологічний університет
Бібліографічний опис: Вміст каротиноїдів в селекційних зразках харчової кременистої кукурудзи / Тетяна Мироненко, Борис Дзюбецький, Тетяна Сатарова, Владислав Черчель, Юрій Гончаров, Ольга Абраїмова, Галина Рунова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 113. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Mironenko T., Dzubetsky B., Satarova T., Cherchel V., Abraimova O., Goncharov Y. (2015) Vmist karotynoidiv v selektsiinykh zrazkakh kharchovoi kremenystoi kukurudzy [Carotinoid content in food flint corn breeding patterns]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 113 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 577.2
633.15
Діапазон сторінок: 113
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6475
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.