Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6475

Tytuł: Вміст каротиноїдів в селекційних зразках харчової кременистої кукурудзи
Inne tytuły: Carotinoid content in food flint corn breeding patterns
Authors: Мироненко, Тетяна
Дзюбецький, Борис
Сатарова, Тетяна
Черчель, Владислав
Гончаров, Юрій
Абраїмова, Ольга
Рунова, Галина
Mironenko, Tatiana
Dzubetsky, Borys
Satarova, Tatiana
Cherchel, Vladislav
Abraimova, Olga
Goncharov, Yuriy
Akcesoria: ДУ Інститут сільського господарства степової зони НААН, Україна
ДВНЗ Український державний хіміко-технологічний університет
Cytat: Вміст каротиноїдів в селекційних зразках харчової кременистої кукурудзи / Тетяна Мироненко, Борис Дзюбецький, Тетяна Сатарова, Владислав Черчель, Юрій Гончаров, Ольга Абраїмова, Галина Рунова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 113. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
Bibliographic description: Mironenko T., Dzubetsky B., Satarova T., Cherchel V., Abraimova O., Goncharov Y. (2015) Vmist karotynoidiv v selektsiinykh zrazkakh kharchovoi kremenystoi kukurudzy [Carotinoid content in food flint corn breeding patterns]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 113 [in Ukrainian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 577.2
633.15
Zakres stron: 113
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6475
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi