Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6471

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSkaptsov, A.uk
dc.contributor.authorСкапцов, А.uk
dc.coverage.temporal8-9 жовтня 2015 р.uk
dc.coverage.temporal8-9 October 2015uk
dc.date.accessioned2015-12-21T14:36:32Z-
dc.date.available2015-12-21T14:36:32Z-
dc.date.created2015-10-08uk
dc.date.issued2015-10-08uk
dc.identifier.citationСкапцов А. Эффективность адгезии наноразмерных частиц в системе волокон / А. Скапцов // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 105-106. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).uk
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6471-
dc.format.extent105-106uk
dc.language.isoruuk
dc.publisherТНТУuk
dc.publisherTNTUuk
dc.relation.ispartofТези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“uk
dc.relation.ispartofBook of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"uk
dc.titleЭффективность адгезии наноразмерных частиц в системе волоконuk
dc.title.alternativeAdhesion efficiency of nanoparticles in the fibers systemuk
dc.typeArticleuk
dc.rights.holder© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015uk
dc.coverage.placenameУкраїна, Тернопільuk
dc.coverage.placenameUkraine, Ternopiluk
dc.subject.udc539.612uk
dc.identifier.citationenSkaptsov A. (2015) Effektivnost adhezii nanorazmernykh chastits v sisteme volokon [Adhesion efficiency of nanoparticles in the fibers system]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 105-106 [in Russian].uk
dc.contributor.affiliationМогилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусьuk
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.