Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6471
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Skaptsov, A. | uk |
dc.contributor.author | Скапцов, А. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 жовтня 2015 р. | uk |
dc.coverage.temporal | 8-9 October 2015 | uk |
dc.date.accessioned | 2015-12-21T14:36:32Z | - |
dc.date.available | 2015-12-21T14:36:32Z | - |
dc.date.created | 2015-10-08 | uk |
dc.date.issued | 2015-10-08 | uk |
dc.identifier.citation | Скапцов А. Эффективность адгезии наноразмерных частиц в системе волокон / А. Скапцов // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 105-106. — (Секція харчова хімія і біотехнологія). | uk |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6471 | - |
dc.format.extent | 105-106 | uk |
dc.language.iso | ru | uk |
dc.publisher | ТНТУ | uk |
dc.publisher | TNTU | uk |
dc.relation.ispartof | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | uk |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" | uk |
dc.title | Эффективность адгезии наноразмерных частиц в системе волокон | uk |
dc.title.alternative | Adhesion efficiency of nanoparticles in the fibers system | uk |
dc.type | Article | uk |
dc.rights.holder | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 | uk |
dc.coverage.placename | Україна, Тернопіль | uk |
dc.coverage.placename | Ukraine, Ternopil | uk |
dc.subject.udc | 539.612 | uk |
dc.identifier.citationen | Skaptsov A. (2015) Effektivnost adhezii nanorazmernykh chastits v sisteme volokon [Adhesion efficiency of nanoparticles in the fibers system]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 105-106 [in Russian]. | uk |
dc.contributor.affiliation | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь | uk |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Skaptsov_A-Adhesion_efficiency_of_105-106.pdf | 300,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Skaptsov_A-Adhesion_efficiency_of_105-106.djvu | 24,91 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Skaptsov_A-Adhesion_efficiency_of_105-106__COVER.png | 511,85 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.