Utilize este identificador para referenciar este registo: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6465

Título: Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте
Outros títulos: The influence of the liquid fermentation with the introduction of oak bark on accumulation of acidity in thedough
Autor: Gurinova, Tatyana
Samuylenko, Tatyana
Zhdanova, Anastasiya
Самуйленко, Татьяна
Гуринова, Татьяна
Жданова, Анастасия
Affiliation: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», г. Могилев, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Самуйленко Т. Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте / Татьяна Самуйленко, Татьяна Гуринова, Анастасия Жданова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 95. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Gurinova T., Samuylenko T., Zhdanova A. (2015) Vliianie zhidkoi zakvaski s vneseniem kory duba na kislotonakoplenie v teste [The influence of the liquid fermentation with the introduction of oak bark on accumulation of acidity in thedough]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 95 [in Russian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data: 8-Out-2015
Date of entry: 21-Dez-2015
Editora: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.64
Page range: 95
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6465
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Aparece nas colecções:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.