Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6465

Tytuł: Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте
Inne tytuły: The influence of the liquid fermentation with the introduction of oak bark on accumulation of acidity in thedough
Authors: Gurinova, Tatyana
Samuylenko, Tatyana
Zhdanova, Anastasiya
Самуйленко, Татьяна
Гуринова, Татьяна
Жданова, Анастасия
Akcesoria: Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», г. Могилев, Республика Беларусь
Cytat: Самуйленко Т. Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тесте / Татьяна Самуйленко, Татьяна Гуринова, Анастасия Жданова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 95. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Gurinova T., Samuylenko T., Zhdanova A. (2015) Vliianie zhidkoi zakvaski s vneseniem kory duba na kislotonakoplenie v teste [The influence of the liquid fermentation with the introduction of oak bark on accumulation of acidity in thedough]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 95 [in Russian].
Część publikacji: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data wydania: 8-paź-2015
Date of entry: 21-gru-2015
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Zakresu czasowego: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.64
Zakres stron: 95
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6465
Właściciel praw autorskich: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi