Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6464
Назва: | Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року |
Інші назви: | Changes in the number of viable cells during storage of cultured butterproduced in the autumn-winter season |
Автори: | Цісарик, Орися Мусій, Любов Tsisaryk, Orysya Musiy, Lubov |
Приналежність: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна |
Бібліографічний опис: | Цісарик О. Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року / Орися Цісарик, Любов Мусій // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 93-94. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Tsisaryk O., Musiy L. (2015) Dynamika zminy kilkosti zhyttiezdatnykh klityn pid chas zberihannia kyslovershkovoho masla, vyhotovlenoho v osinno-zymovyi period roku [Changes in the number of viable cells during storage of cultured butterproduced in the autumn-winter season]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 93-94 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Дата публікації: | 8-жов-2015 |
Дата внесення: | 21-гру-2015 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Часове охоплення: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
УДК: | 637.236 |
Діапазон сторінок: | 93-94 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6464 |
Власник авторського права: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Tsisaryk_O-Changes_in_the_number_of_93-94.pdf | 300,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Tsisaryk_O-Changes_in_the_number_of_93-94.djvu | 29,96 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FSI_2015_Tsisaryk_O-Changes_in_the_number_of_93-94__COVER.png | 511,2 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.