Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6464
Tytuł: | Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року |
Inne tytuły: | Changes in the number of viable cells during storage of cultured butterproduced in the autumn-winter season |
Authors: | Цісарик, Орися Мусій, Любов Tsisaryk, Orysya Musiy, Lubov |
Akcesoria: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна |
Cytat: | Цісарик О. Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року / Орися Цісарик, Любов Мусій // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 93-94. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description: | Tsisaryk O., Musiy L. (2015) Dynamika zminy kilkosti zhyttiezdatnykh klityn pid chas zberihannia kyslovershkovoho masla, vyhotovlenoho v osinno-zymovyi period roku [Changes in the number of viable cells during storage of cultured butterproduced in the autumn-winter season]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 93-94 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Data wydania: | 8-paź-2015 |
Date of entry: | 21-gru-2015 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Zakresu czasowego: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 637.236 |
Zakres stron: | 93-94 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6464 |
Właściciel praw autorskich: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Typ zawartości: | Article |
Występuje w kolekcjach: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Tsisaryk_O-Changes_in_the_number_of_93-94.pdf | 300,26 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Tsisaryk_O-Changes_in_the_number_of_93-94.djvu | 29,96 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
FSI_2015_Tsisaryk_O-Changes_in_the_number_of_93-94__COVER.png | 511,2 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi