Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6464

Název: Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року
Další názvy: Changes in the number of viable cells during storage of cultured butterproduced in the autumn-winter season
Autoři: Цісарик, Орися
Мусій, Любов
Tsisaryk, Orysya
Musiy, Lubov
Affiliation: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Цісарик О. Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року / Орися Цісарик, Любов Мусій // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 93-94. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Tsisaryk O., Musiy L. (2015) Dynamika zminy kilkosti zhyttiezdatnykh klityn pid chas zberihannia kyslovershkovoho masla, vyhotovlenoho v osinno-zymovyi period roku [Changes in the number of viable cells during storage of cultured butterproduced in the autumn-winter season]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 93-94 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Datum vydání: 8-říj-2015
Date of entry: 21-pro-2015
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 637.236
Page range: 93-94
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6464
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
Vyskytuje se v kolekcích:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.