Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6455
Název: | Creation of a new alcoholic beverages |
Autoři: | Shelegova, N. Шелегова, Наталья |
Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь |
Bibliographic description (Ukraine): | Шелегова Н. Creation of a new alcoholic beverages / Наталья Шелегова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 77. — (Секція харчові технології). |
Bibliographic description (International): | Shelegova N. (2015) Creation of a new alcoholic beverages. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 77 [in Russian]. |
Is part of: | Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
Datum vydání: | 8-říj-2015 |
Date of entry: | 21-pro-2015 |
Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
Temporal Coverage: | 8-9 жовтня 2015 р. 8-9 October 2015 |
UDC: | 663.8 |
Page range: | 77 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6455 |
Copyright owner: | © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015 |
Content type: | Article |
Vyskytuje se v kolekcích: | Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015) |
Soubory připojené k záznamu:
Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
---|---|---|---|---|
FSI_2015_Shelegova_N-Creation_of_a_new_alcoholic_77.pdf | 148,21 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
FSI_2015_Shelegova_N-Creation_of_a_new_alcoholic_77.djvu | 11,92 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
FSI_2015_Shelegova_N-Creation_of_a_new_alcoholic_77__COVER.png | 487,51 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.