Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6454

Назва: Перспективы использования нетрадиционного растительного сырья в производстве пива
Інші назви: The prospects of using nonconventional plant raw materials in brewing industry
Автори: Melnik, I.
Hnatovskaya, D.
Мельник, И. В.
Гнатовская, Д. А.
Приналежність: Одесская национальная академия пищевых технологий, Украина
Бібліографічний опис: Мельник И. В. Перспективы использования нетрадиционного растительного сырья в производстве пива / И. В. Мельник, Д. А. Гнатовская // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 75-76. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description: Melnik I., Hnatovskaya D. (2015) Perspektivy ispolzovaniia netraditsionnoho rastitelnoho syria v proizvodstve piva [The prospects of using nonconventional plant raw materials in brewing industry]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 75-76 [in Russian].
Є частиною видання: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Дата публікації: 8-жов-2015
Дата внесення: 21-гру-2015
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Часове охоплення: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
УДК: 663.42-035.2
634.31-027.33
633.825
Діапазон сторінок: 75-76
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6454
Власник авторського права: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.