このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6449

タイトル: Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами
その他のタイトル: Determining of glycemic extent of pasta, fortified with dietary fibers
著者: Карпик, Галина Вікторівна
Юрчак, Віра
Karpyk, Galyna
Yurchak, Vira
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Національний університет харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами / Галина Карпик, Віра Юрчак // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 65-66. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Karpyk G., Yurchak V. (2015) Vyznachennia stupenia hlikemichnosti makaronnykh vyrobiv, zbahachenykh kharchovymy voloknamy [Determining of glycemic extent of pasta, fortified with dietary fibers]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 65-66 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
発行日: 8-10月-2015
Date of entry: 21-12月-2015
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.6
Page range: 65-66
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6449
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
出現コレクション:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。