Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6449

Titolo: Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами
Titoli alternativi: Determining of glycemic extent of pasta, fortified with dietary fibers
Autori: Карпик, Галина Вікторівна
Юрчак, Віра
Karpyk, Galyna
Yurchak, Vira
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Національний університет харчових технологій, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Карпик Г. Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами / Галина Карпик, Віра Юрчак // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 65-66. — (Секція харчові технології).
Bibliographic description (International): Karpyk G., Yurchak V. (2015) Vyznachennia stupenia hlikemichnosti makaronnykh vyrobiv, zbahachenykh kharchovymy voloknamy [Determining of glycemic extent of pasta, fortified with dietary fibers]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 65-66 [in Ukrainian].
Is part of: Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
Data: 8-ott-2015
Date of entry: 21-dic-2015
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
Temporal Coverage: 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
UDC: 664.6
Page range: 65-66
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6449
Copyright owner: © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
Content type: Article
È visualizzato nelle collezioni:Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2015)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.