Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-14 зі 14 (час пошуку: 0.018 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article31-жов-201619-лют-2018Методологічний підхід до забезпечення сталого розвитку промислового підприємства в сучасних умовахАндрушків, Богдан; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман
Article1-гру-201712-гру-2017Шляхи удосконалення моральної та матеріальної зацікавленості у творчій праці (Досвід синтезу державної і громадської нагородних систем в Україні)Андрушків, Богдан; Кирич, Наталя; Погайдак, Ольга; Шерстюк, Роман
Article31-тра-201916-лип-2019Соціогуманітарний інструментарій підвищення ефективності гермінативного розвитку адміністративно-територіальної одиниціАндрушків, Богдан; Кирич, Наталія; Мельник, Лілія; Погайдак, Ольга; Шерстюк, Роман; Андрушкив, Богдан; Кирич, Наталья; Мельник, Лилия; Погайдак, Ольга; Шерстюк, Роман; Andrushkiv, Bohdan; Kyrych, Nataliia; Melnyk, Liliya; Pohajdak, Olha; Sherstiuk, Roman
Article31-тра-20177-чер-2017Організаційно-економічні засади розвитку інноваційного процесу вітчизняних закладів готельно-ресторанної сфери в туристичному контекстіНагорняк, Галина; Малюта, Людмила; Мельник, Лілія Миколаївна; Шерстюк, Роман
Article31-жов-201619-лют-2018Виготовлення гігієнічно-профілактичної жувальної гумки (подушечок) на основі прополісу, бджолиного воску та іншої бджолопродукціїАндрушків, Богдан; Кирич, Наталія; Мельник, Лілія Миколаївна; Стойко, Ігор; Шерстюк, Роман
Article31-тра-201731-тра-2017Концепція регіонального розвитку промисловості в умовах трансформаційної економікиАндрушків, Богдан; Співак, Сергій; Шерстюк, Роман; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга
Articleгру-201810-січ-2019ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ МОТИВАЦІЙНИХ ДЕТЕРМІНАНТ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТАЛОГО РОЗВИТКУ МАШИНОБУДІВНИХ ПІДПРИЄМСТВМельник, Лілія; Шерстюк, Роман; Дяків, Лідія; Мельник, Лилия; Шерстюк, Роман; Дякив, Лидия; Melnyk, Liliya; Sherstiuk, Roman; Diakiv, Lidiia
Articleчер-202116-вер-2021Пандемія – COVID-19, як явище: джерела і витоки, управлінські методи і засоби боротьби з нею (громадський контент)Андрушків, Богдан; Шерстюк, Роман; Кирич, Наталія; Погайдак, Ольга; Кузь, Тетяна; Гагалюк, Ольга Іванівна; Andrushkiv, Bohdan; Sherstiuk, Roman; Kyrych, Nataliia; Pohajdak, Olha; Kuz, Tetiana; Hahaliuk, Olha
Articleгру-20205-вер-2021Застосування комплексу маркетингу в сфері туризму. Інструментально- методичний апарат дослідженняШерстюк, Роман; Малюта, Людмила; Ратинський, Вадим; Sherstiuk, Roman; Maliuta, Liudmyla; Ratynskyj, Vadym
Articleлип-202019-лют-202114 принципів Вільгельма Едвардса Демінга для управління якістю готельно-ресторанних послугСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Стойко, Игорь; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman
Articleгру-202225-гру-2022Соціальна відповідальність бізнесу в Україні у воєнний і післявоєнний періодСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Долубовська, Ольга; Stoyko, Igor; Sherstyuk, Roman; Dolubovska, Olha
Articleлис-20212-жов-2022Вплив пандемії COVID-19 на розвиток туризму в Україні: проблеми та шляхи їх вирішенняШерстюк, Роман; Владимир, Ольга; Дудкін, Павло; Дудкіна, Олена; Sherstiuk, Roman; Vladymyr, Olha; Dudkin, Pavlo; Dudkina, Olena
Articleчер-202221-лип-2022Організаційна культура управління: адхократія, компетентність і лідерствоШерстюк, Роман; Стойко, Ігор; Sherstiuk, Roman; Stoyko, Igor; Паляниця, Віктор; Palyanytsya, Viktor
Articleчер-20232-сер-2023Сучасні тренди і перспективи у ресторанній індустріїСтойко, Ігор; Шерстюк, Роман; Stoyko, Igor; Sherstiuk, Roman
Результати 1-14 зі 14 (час пошуку: 0.018 секунди).
  • назад
  • 1
  • далі