Тип | Дата випуску | Дата внесення | Назва | Автор(и) |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Гормональний профіль та неспецифічна резистентність кнурів за умов передзабійного стресу | Грабовський, С.; Грабовська, О.; Grabovskyi, S.; Grabovska, O. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейного | Добровольська, Олена; Самохвалова, Ольга; Dobrovolska, Olena; Samohvalova, Olga |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Розробка нанокомпозитного амперометричного біосенсора для контроля якості вина на основі визначення лактату | Романенко, М. О.; Моцар, В. С.; Волошина, І. М.; Шкотова, Л. В.; Romanenko, M. O.; Woloshina, I. N.; Shkotova, L. V. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Зміст | - |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Удосконалення технології продукту білкового зернистого | Устименко, Ігор; Поліщук, Галина; Ustymenko, Ihor; Polishchuk, Galyna |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок» | Вічко, Олена Іванівна; Швед, О. В.; Новіков, В. П.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Novikov, V. P. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хімії | Юкало, В.; Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О.; Yukalo, V.; Yukalo, A.; Kushniruk, N.; Dzhur, Y.; Shpylyk, O. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Роль національної комісії україни кодекс аліментаріус щодо безпечності харчових добавок | Покотило, Олег; Козак, Дарія; Коваль, Марія; Ярошенко, Тетяна; Матіяш, Оля; Pokotylo, Oleg; Kozak, Darius; Koval, Marya; Yaroshenko, Tatiana; Matiyash, Olga |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Ампелоекологічний потенціал території тов «агрофірма шабо» для виробництва вин з зазначенням походження | Іукурідзе, Елдар Жораєвич; Iukuridze, Eldar |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичини | Вудмаска, І.; Петрук, А.; Vudmaska, I.; Petruk, A. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Консервування дикорослої сировини | Бейко, Л.; Beyko, L. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вилучення геміцелюлоз з кавового шламу | Антіпіна, О. О.; Чорна, О. О.; Antipina, O. O.; Chorna, O. O. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Мідії, як біотест-об’єкти для визначення рівня безпечності водного середовища та гідробіонтів відносно хлорорганічних сполук | Фодченко, І. А.; Касянчук, В. В.; Fodchenko, Irina A.; Kasyanchuk, Victoria V. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами винограду | Гураль, Л.; Куріленко, А.; Hural, L.; Kurylenko, A. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Способи досягнення екологічної безпеки харчових продуктів | Лясота, Оксана; Lyasota, Oksana |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Дозрівання голландського сиру в розчинах меду | Лисенко, Г. Л.; Бусол, Л. В.; Гейда, І. М.; Lysenko, A. L.; Busol, L. V.; Geida, I. M. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Алгоритм впливу води поверхневих водойм як фактора ризику для здоров'я населення | Ковальчук, Л. Й.; Kovalchuk, L. I. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Дослідження впливу високоенергетичної дискретної обробки на фізико-хімічні властивості вовняного жиру | Сарібєкова, Ю. Г.; Куник, О. М.; Семешко, О. Я.; Saribyekova, Yu.; Kunik, A.; Semeshko, O. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Характеристика основних показників монофлорного меду одеської області | Негай, І. В.; Касянчук, В. В.; Rotayenko, Y. M.; Kasyanchuk, V. V. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Екструдування суміші зернових культур з лляним екстрактом | Шаповаленко, О. І.; Янюк, Т. І.; Шаран, А. В.; Тракало, Т. О.; Shapovalenko, O.; Yaniuk, T.; Sharan, A.; Trakalo, T. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Мікробіологічний контроль водного середовища для вирощування прісноводної риби | Ротаєнко, Ю. М.; Касянчук, В. В.; Rotayenko, Y. M.; Kasyanchuk, V. V. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів | Сарібєкова, Д. Г.; Куник, О. М.; Салєба, Л. В.; Сарібеков, Г. С.; Saribekova, D.; Kunik, A.; Saleba, L.; Saribekov, G. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Контроль якості при виробництві нових видів консервів | Тіхосова, Ганна; Стоянова, Ольга; Зубкова, Катерина; Stoyanova, O. V.; Zubkova, K. V. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Сучасні технології реструктурованих напівфабрикатів на основі м’ясної сировини | Гринченко, Наталя Геннадіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Grinchenko, Natalia; Kamsulina, Natalia |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи | Крамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Kramarenko, Dmytro; Hirenko, Nataliia |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Порядок державної реєстрації харчових продуктів функціонального призначення | Криськова, Лариса Петрівна; Покотило, О. С.; Kryskova, Larysa; Pokotylo, Oleh |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Особливості харчування людей похилого віку | Сельський, В.; Мельнічук, О.; Бейко, Л.; Selskyi, V.; Melnychuk, O.; Beyko, L. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олією | Лялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, Anastasiia |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Українські стандарти безпечності харчових продуктів | Назарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Визначення цитотоксичності сухої молочної сироватки, збагаченої магнієм і манганом | Кочубей-Литвиненко, Оксана; Олішевський, Валентин; Маринін, Андрій; Бабко, Євген; Дмитруха, Наталія; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Olishevsky, Valentyn; Marinin, Andrii; Babko, Evgen; Dmytrukha, Nataliya |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Показники оцінки ефективності інноваційно-логістичних процесів у сфері управління промислового підприємства (Європейські адаптивно-трансформаційні контексти) | Шерстюк, Роман Петрович; Погайдак, Ольга Богданівна; Sherstiuk, R. P.; Pohaydak, O. B. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Технологія морозива з козиного молока функціонального призначення | Бондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Bondarenko, T. A.; Ryzhkova, T. N. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезу | Паска, М.; Вовк, В.; Paska, M.; Vovk, V. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кави | Вітенько, Тетяна; Городиський, Назар Іванович; Vitenko, Tetiana; Horodyskyy, Nazar |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну) | Грабовський, С. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Grabovskyi, S.; Drachuk, U.; Halukh, B. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Дрессинги з гарбузовою клітковиною | Ромашко, Ірина; Romashko, Iryna |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Перспективи використання харчової добавки Велькорин (E 242) у виробництві напоїв | Подрушняк, А. Є.; Голінько, О. М.; Деміч, А. А.; Євмененко, К. В.; Вихор, В. О.; Podrushnyak, A.; Golynko, O.; Demich, A.; Yevmenenko, K.; Vyhor, V. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Перспективи використання пиловловлювачів комбінованої дії на підприємствах переробної і харчової галузей регіону | Гумницький, Ярослав; Куц, Віктор; Gumnitsky, Yaroslav; Kuts, Victor |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Комплекс обладнання для отримання рослинної олії в малих переробних цехах | Шевчук, Р. С.; Шевчук, В. В.; Сукач, О. М.; Shevchuk, Roman; Shevchuk, Viktor; Sukach, Oleg |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Дієтична добавка «Ксенодерм»: склад та дія на організм людини | Бігуняк, Тетяна; Бігуняк, Катерина; Bihunyak, Tetyana; Bihunyak, Kateryna |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Зміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжуту | Наговська, Володимира; Гачак, Юрій; Білик, Оксана; Харенко, Христина; Nagovska, Volodymyra; Hachack, Yurij; Bilyk, Oksana; Harenko, Hrystyna |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період року | Цісарик, Орися; Мусій, Любов; Tsisaryk, Orysya; Musiy, Lubov |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання | Юкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Використання відпрацьованої соняшникової олії для модифікації дисперсної крейди | Васильєв, Віктор; Чобіт, Максим; Панченко, Юрій; Кот, Володимир; Vasylyev, Viktor; Chobit, Maxym; Panchenko, Yuriy; Kot, Volodymyr |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Роль кваліфікованих фахівців у розвитку харчової промисловості | Каплун, Андрій; Kaplun, Andrey |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Актуальність використання ензимів у мийних засобах для санітарної обробки технологічного устаткування молокопереробних підприємств | Шинкарук, Оксана Юріївна; Кухтин, Микола; Shynkaruk, Oksana; Kukhtyn, Mukola |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Дослідження впливу валкового нагнітання на якість готової продукції | Деркач, А.; Стадник, І.; Derkach, A.; Stadnuk, I. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпеки | Мельнічук, О.; Сельський, В.; Melnychuk, O.; Selskyi, V. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вплив способу сушіння на формування пористості рослинних продуктів | Потапов, Володимир; Євлаш, Вікторія; Potapov, Volodymyr; Evlash, Viktoriya |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Безпека та якість сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, що реалізується на агропродовольчих ринках міста тернополя | Горюк, Юлія; Кухтин, Микола; Horyuk, Yulia |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої маси | Радіо, Лариса; Шинкарик, Марія; Кравець, Олег; Орлюк, Юрій; Radio, Larissa; Shynkaryk, Maria; Kravets, Oleg; Orlyuk, Yuri |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Особливості харчування у літньому і старечому віці | Булик, Р.; Захарчук, О.; Кривчанська, М.; Bulyk, R.; Zaharchuk, O.; Kryvchanska, M. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста | Лісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна; Шпилик, Олександра; Lisovskaya, Tatiana; Chorna, Nina; Shpilick, Alexandra |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот | Покотило, Олег; Лялик, Анастасія Тарасівна; Ониськів, Вікторія; Pokotylo, Oleg; Lyalyk, Anastasia; Onys'ko, Victoria |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загроза | Покотило, Олег; Коваль, Марія; Pokotylo, Oleg; Koval, Marya |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Щодо регламентації показників якості молочних продуктів | Романчук, І. О.; Romanchuk, I. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Дослідження процесу заморожування м’якого морозива | Золотухіна, Інна; Zolotukhina, Inna |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчування | Зайцева, О.; Сметанін, В.; Степневська, Я.; Zaitseva, O.; Smetanin, V.; Stepnevska, Y. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Перспективні технології отримання високоенергетичних емульсій | Постнов, Геннадій; Червоний, Віталій; Postnov, Gennady; Chervonyi, Vitalii |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Перспективи використаннярослиннихолій при виробництві морозива | Шарахматова, Т.; Танасова, Г.; Sharachmatova, T.; Tanasova, G. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Оцінка якості соків для дитячого харчування | Воробець, Марія; Кобаса, Ігор; Фрунза, Ірина; Vorobets, Mariya; Kobasa, Ihor; Frunza, Iryna |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вплив шорсткості поверхні технологічного устаткування на формування мікробних біоплівок | Кравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола; Kravchenyik, Khrystyna; Kukhtyn, Mukola |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тварин | Басараб, Ірина; Basarab, Iryna |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Екстрактор для вторинних продуктів переробки винограду і плодово-ягідної сировини | Валько, М.; Кузьміна, Т.; Ковалевський, К.; Мамай, О.; Шанін, О.; Valko, M.; Kuzmina, T.; Kovalevsky, K.; Mamai, O.; Shanin, O. |
Book | 8-жов-2015 | 27-жов-2015 | Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей | - |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом калію | Скульська, І. В.; Цісарик, О. Й.; Skulska, I. V.; Tsisaryk, O. Y. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності | Пашова, Наталія; Волощук, Галина; Pashova, Natalia; Voloschuk, Halyna |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Оцінка якості меду натурального, виробленого в різних регіонах України | Лисенко, Г. Л.; Леппа, А. Л.; Боднарчук, І. М.; Lysenko, A. L.; Leppa, A. L.; Bodnarchyk, I. M. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнами | Карпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССР | Приліпко, Т. М.; Данчук, В. В.; Супрович, Т. М.; Prilipko, T. M.; Danchuk, V. V.; Suprovich, T. M. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Питання гармонізації законодавства україни у сфері регламентації харчових добавок з міжнародними вимогами | Адамчук, Т. В.; Adamchuk, T. V. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Щодо стандартизації продуктів для спеціальних медичних цілей | Мотузка, Юлія; Motuzka, Iuliia |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Визначення якості виноградних вин | Салєба, Людмила; Сарібєкова, Діана; Salieba, Liudmyla; Saribekova, Diana |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембран | Дейниченко, Григорій; Крамаренко, Дмитро; Мазняк, Захар; Deinychenko, Grigorii; Kramarenko, Dmytro; Maznyak, Zahar |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вивченняможливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології безглютенового бісквітного напівфабрикату | Юкало, Володимир; Лісовська, Тетяна Олегівна; Кушнірук, Наталія; Джур, Ярослава; Yukalo, Vladimir; Lisovskaya, Tatiana; Kushniruk, Natalia; Dzhur, Jaroslava |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксом | Євлаш, Вікторія; Кузнецова, Тетяна; Железняк, Зінаїда; Evlash, Viktoriya; Kuznetsova, Tetyana; Zhekezniak, Zinaida |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових мас | Ворощук, В. Я.; Шинкарик, М. М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свиней | Кустуров, В. Б.; Касянчук, В. В.; Kusturov, V. B.; Kasyanchuk, V. V. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Ресурсоощадність харчових переробних підприємств вимога дня | Кирич, Наталія Богданівна; Кінаш, Ірина Анатоліївна; Kyrych, Natalia; Kinash, Irina |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Організація виробництва органічних молочних продуктів в Україні | Борова, Марина; Поліщук, Галина; Borova, Maryna; Polishchuk, Galyna |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Біодеградабельні гідрогелі на основі хітозану | Кузмінська, Христина; Савка, Марія; Будішевська, Ольга; Воронов, Станіслав; Kuzminska, Chrystyna; Savka, Maria; Budishevska, Olha; Voronov, Stanislav |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Використання роботів-маніпуляторів в харчовій індустрії | Амбарцумянц, Р.; Орлова, С.; Ambartsumyants, R.; Orlova, S. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Споживні властивості зерна проса | Юрковська, В.; Овсянникова, Л.; Валевська, Л.; Щербатюк, С.; Yurkovska, V.; Ovsyannikov, L.; Valevska, L.; Shcherbatyuk, S. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Оптимізація складу морозива молочного з крохмальною патокою | Бреус, Наталія; Маноха, Людмила; Басс, Оксана; Поліщук, Галина; Breus, Natalia; Manoha, Lyudmila; Bass, Oksana; Polishchuk, Galina |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Розробка високоспецифічного методу ПЛР-індикації Enterobacter Sakazakii | Гришина, Є. А.; Бергілевич, О. М.; Grishina, E. A.; Berhilevych, O. M. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Отримання біологічно активних комплексів – метал-селен-ліпідних субстанцій | Вінярська, Галина; Боднар, Оксана; Viniarska, Halina; Bodnar, Oksana |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Удосконалення методу визначення числа омилення у жирах тваринного походження | Приліпко, Т.; Букалова, Н.; Prilipko, T. M.; Bukalova, N. V. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Кальцій гідроксилапатит як бактерицидний наповнювач композиційних матеріалів | Кобаса, Ігор; Арсеньєва, Лариса; Воробець, Марія; Чебан, Лариса; Стецюк, Ганна; Kobasa, Ihor; Arsenieva, Larysa; MariyaVorobets; Cheban, Larysa; Stecyuk, Anna |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вміст каротиноїдів в селекційних зразках харчової кременистої кукурудзи | Мироненко, Тетяна; Дзюбецький, Борис; Сатарова, Тетяна; Черчель, Владислав; Гончаров, Юрій; Абраїмова, Ольга; Рунова, Галина; Mironenko, Tatiana; Dzubetsky, Borys; Satarova, Tatiana; Cherchel, Vladislav; Abraimova, Olga; Goncharov, Yuriy |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Видавничі сторінки | - |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Редакційні сторінки | - |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Використання біополімерів рослинної сировини в технології харчових продуктів із піленгасом | Манолі, Тетяна; Нікітчіна, Тетяна; Баришева, Яна; Manoli, Tatiana; Nikitchina, Tatiana; Barisheva, Jana |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Актуальні тенденції вітчизняної мʼясопереробної промисловості | Баль-Прилипко, Л.; Леонова, Б.; Сокирко, О.; Bal-Prylypko, L.; Leonova, B.; Sokirko, A. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Інноваційні водні технології, практика і перспективи використання в галузях для життєдіяльності людини | Грищук, Валерій Павлович; Gryshchuk, Valerii P. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Технологічна оцінка якості мяса із спеціифічним розвитком автолізу | Лескович, О.; Паска, М.; Leskovuch, O.; Paska, M. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока | Рижкова, Таїса; Ryzhkova, Taisa |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Консервування дикорослої сировини | Бейко, Людмила; Beyko, l. |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Зшиті гідрогелі на основі кополімерів акриламіду | Волошин, Руслана; Букартик, Наталя; Шевчук, Олег; Токарев, Віктор; Voloshyn, Ruslana; Bukartyk, Natalia; Shevchuk, Oleh; Tokarev, Viktor |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Молочні продукти лікувально-профілактичного призначення із новими фітодобавками | Гачак, Юрій; Михайлицька, Ольга; Ривак, Дмитро; Рабштина, Юрій; Тицейко, Наталія; Криницький, Назар; Hachak, Yuriy; Myhaylytska, Olga; Ryvak, Dmitro; Rabshtyna, Yuriy; Tytseyko, Natalia; Krynytskiy, Nazar |
Article | 8-жов-2015 | 21-гру-2015 | Вплив електроактивованої води на проникність солі при солінні м’яса | Віннікова, Людмила; Пронькіна, Ксенія; Vinnikova, Lydmila; Pronkina, Kseniya |