Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-100 зі 133 (час пошуку: 0.002 секунди).
Знайдені матеріали:
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Article8-жов-201521-гру-2015Особенности внедрения мсфо в практику работы пищевых предприятий в беларуси и туркменистанеКозлова, Елена; Курбанов, Сапардурды
Article8-жов-201521-гру-2015Гормональний профіль та неспецифічна резистентність кнурів за умов передзабійного стресуГрабовський, С.; Грабовська, О.; Grabovskyi, S.; Grabovska, O.
Article8-жов-201521-гру-2015Технологические особенности новых гибридов кукурузыЦедик, Ольга; Tsedik, Olga
Article8-жов-201521-гру-2015Mikroorganizmy potencjalnie chorobotwórcze w ściekach i osadach ściekowych przemysłu spożywczegoBłaszczyk, Katarzyna; Krzyśko-Łupicka, Teresa
Article8-жов-201521-гру-2015Сучасний стан і тенденції формування асортименту мармеладу желейногоДобровольська, Олена; Самохвалова, Ольга; Dobrovolska, Olena; Samohvalova, Olga
Article8-жов-201521-гру-2015Современные принципы проектирования пищевых продуктовKazutina, Tatyana; Mashkova, Irina; Казутина, Татьяна; Машкова, Ирина
Article8-жов-201521-гру-2015Розробка нанокомпозитного амперометричного біосенсора для контроля якості вина на основі визначення лактатуРоманенко, М. О.; Моцар, В. С.; Волошина, І. М.; Шкотова, Л. В.; Romanenko, M. O.; Woloshina, I. N.; Shkotova, L. V.
Article8-жов-201521-гру-2015Безопасность технологических процессов пивоваренных производствTsap, Vasily; Цап, Василий
Article8-жов-201521-гру-2015Зміст-
Article8-жов-201521-гру-2015Удосконалення технології продукту білкового зернистогоУстименко, Ігор; Поліщук, Галина; Ustymenko, Ihor; Polishchuk, Galyna
Article8-жов-201521-гру-2015Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок»Вічко, Олена Іванівна; Швед, О. В.; Новіков, В. П.; Vichko, O. I.; Shved, O. V.; Novikov, V. P.
Article8-жов-201521-гру-2015Характеристика біохімічних властивостей молочнокислих бактерій з колекції кафедри харчової біотехнології і хіміїЮкало, В.; Юкало, А.; Кушнірук, Н.; Джур, Я.; Шпилик, О.; Yukalo, V.; Yukalo, A.; Kushniruk, N.; Dzhur, Y.; Shpylyk, O.
Article8-жов-201521-гру-2015Роль національної комісії україни кодекс аліментаріус щодо безпечності харчових добавокПокотило, Олег; Козак, Дарія; Коваль, Марія; Ярошенко, Тетяна; Матіяш, Оля; Pokotylo, Oleg; Kozak, Darius; Koval, Marya; Yaroshenko, Tatiana; Matiyash, Olga
Article8-жов-201521-гру-2015Новые консервы из фасоли белорусской селекцииTimofeeva, V.; Samankova, N.; Kozina, T.; Lahadinova, V.; Тимофеева, В.; Саманкова, Н.; Козина, Т.; Лахадынова, В.
Article8-жов-201521-гру-2015Ампелоекологічний потенціал території тов «агрофірма шабо» для виробництва вин з зазначенням походженняІукурідзе, Елдар Жораєвич; Iukuridze, Eldar
Article8-жов-201521-гру-2015Вплив вітаміну е та селену на якість і тривалість зберігання яловичиниВудмаска, І.; Петрук, А.; Vudmaska, I.; Petruk, A.
Article8-жов-201521-гру-2015Консервування дикорослої сировиниБейко, Л.; Beyko, L.
Article8-жов-201521-гру-2015Вилучення геміцелюлоз з кавового шламуАнтіпіна, О. О.; Чорна, О. О.; Antipina, O. O.; Chorna, O. O.
Article8-жов-201521-гру-2015Мідії, як біотест-об’єкти для визначення рівня безпечності водного середовища та гідробіонтів відносно хлорорганічних сполукФодченко, І. А.; Касянчук, В. В.; Fodchenko, Irina A.; Kasyanchuk, Victoria V.
Article8-жов-201521-гру-2015Натуральні соки, збагачені стабілованими гуміарабіком антоціанами виноградуГураль, Л.; Куріленко, А.; Hural, L.; Kurylenko, A.
Article8-жов-201521-гру-2015Способи досягнення екологічної безпеки харчових продуктівЛясота, Оксана; Lyasota, Oksana
Article8-жов-201521-гру-2015Дозрівання голландського сиру в розчинах медуЛисенко, Г. Л.; Бусол, Л. В.; Гейда, І. М.; Lysenko, A. L.; Busol, L. V.; Geida, I. M.
Article8-жов-201521-гру-2015Алгоритм впливу води поверхневих водойм як фактора ризику для здоров'я населенняКовальчук, Л. Й.; Kovalchuk, L. I.
Article8-жов-201521-гру-2015Дослідження впливу високоенергетичної дискретної обробки на фізико-хімічні властивості вовняного жируСарібєкова, Ю. Г.; Куник, О. М.; Семешко, О. Я.; Saribyekova, Yu.; Kunik, A.; Semeshko, O.
Article8-жов-201521-гру-2015Характеристика основних показників монофлорного меду одеської областіНегай, І. В.; Касянчук, В. В.; Rotayenko, Y. M.; Kasyanchuk, V. V.
Article8-жов-201521-гру-2015Мониторинг нитратов в водеBaitava, Sviatlana; Hapeyeva, Tamara; Lipskaya, Dina; Баитова, Светлана; Гапеева, Тамара; Липская, Дина
Article8-жов-201521-гру-2015Екструдування суміші зернових культур з лляним екстрактомШаповаленко, О. І.; Янюк, Т. І.; Шаран, А. В.; Тракало, Т. О.; Shapovalenko, O.; Yaniuk, T.; Sharan, A.; Trakalo, T.
Article8-жов-201521-гру-2015Мікробіологічний контроль водного середовища для вирощування прісноводної рибиРотаєнко, Ю. М.; Касянчук, В. В.; Rotayenko, Y. M.; Kasyanchuk, V. V.
Article8-жов-201521-гру-2015Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробівСарібєкова, Д. Г.; Куник, О. М.; Салєба, Л. В.; Сарібеков, Г. С.; Saribekova, D.; Kunik, A.; Saleba, L.; Saribekov, G.
Article8-жов-201521-гру-2015Development of instrumental analytical approaches based on the principles of biosensorics for control of quality of milk and milk productsStarodub, Nickolaj F.; Ruban, Julia; Taran, Marina V.; Shpyrka, N.; Witer, R.
Article8-жов-201521-гру-2015Контроль якості при виробництві нових видів консервівТіхосова, Ганна; Стоянова, Ольга; Зубкова, Катерина; Stoyanova, O. V.; Zubkova, K. V.
Article8-жов-201521-гру-2015Технологии фруктовых батончиков «fruitbread», обогащенных гемовым железом и органическим йодомEvlash, Victoriia; Nikitin, Sergii; Евлаш, Виктория; Никитин, Сергей
Article8-жов-201521-гру-2015Сучасні технології реструктурованих напівфабрикатів на основі м’ясної сировиниГринченко, Наталя Геннадіївна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Grinchenko, Natalia; Kamsulina, Natalia
Article8-жов-201521-гру-2015Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системиКрамаренко, Дмитро Павлович; Гіренко, Наталія Ігорівна; Kramarenko, Dmytro; Hirenko, Nataliia
Article8-жов-201521-гру-2015Порядок державної реєстрації харчових продуктів функціонального призначенняКриськова, Лариса Петрівна; Покотило, О. С.; Kryskova, Larysa; Pokotylo, Oleh
Article8-жов-201521-гру-2015Особливості харчування людей похилого вікуСельський, В.; Мельнічук, О.; Бейко, Л.; Selskyi, V.; Melnychuk, O.; Beyko, L.
Article8-жов-201521-гру-2015Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питанияRybakova, T. M.; Masansky, S. L.; Rybakova, Y. A.; Рыбакова, Т. М.; Масанский, С. Л.; Рыбакова, Я. А.
Article8-жов-201521-гру-2015Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олієюЛялик, Анастасія Тарасівна; Lialyk, Anastasiia
Article8-жов-201521-гру-2015Українські стандарти безпечності харчових продуктівНазарко, Ірина Степанівна; Nazarko, Iryna
Article8-жов-201521-гру-2015Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукцииShingareva, Tatiana; Pavlistova, Natallia; Skaptsov, Andrey; Шингарева, Татьяна; Павлистова, Наталья; Скапцов, Андрей
Article8-жов-201521-гру-2015Визначення цитотоксичності сухої молочної сироватки, збагаченої магнієм і манганомКочубей-Литвиненко, Оксана; Олішевський, Валентин; Маринін, Андрій; Бабко, Євген; Дмитруха, Наталія; Kochubei-Lytvynenko, Oksana; Olishevsky, Valentyn; Marinin, Andrii; Babko, Evgen; Dmytrukha, Nataliya
Article8-жов-201521-гру-2015Показники оцінки ефективності інноваційно-логістичних процесів у сфері управління промислового підприємства (Європейські адаптивно-трансформаційні контексти)Шерстюк, Роман Петрович; Погайдак, Ольга Богданівна; Sherstiuk, R. P.; Pohaydak, O. B.
Article8-жов-201521-гру-2015Технологія морозива з козиного молока функціонального призначенняБондаренко, Т. А.; Рижкова, Т. М.; Bondarenko, T. A.; Ryzhkova, T. N.
Article8-жов-201521-гру-2015Основні технологічні аспекти використання бджолиного обніжжя у виробництві майонезуПаска, М.; Вовк, В.; Paska, M.; Vovk, V.
Article8-жов-201521-гру-2015Повышение эффективности маркетинговой деятельности предприятий пищевой промышленности на основе сбалансированной системы показателей и рейтинговой оценкиKlimova, Yuliya; Moskaleva, Alina; Климова, Юлия; Москалева, Алина
Article8-жов-201521-гру-2015Застосування кавітаційної активації розчинника в технології виготовлення розчинної кавиВітенько, Тетяна; Городиський, Назар Іванович; Vitenko, Tetiana; Horodyskyy, Nazar
Article8-жов-201521-гру-2015Вплив ультразвуку на інтенсифікацію екстрагування суміші поліамінів (спленіну)Грабовський, С. С.; Драчук, У. Р.; Галух, Б. І.; Grabovskyi, S.; Drachuk, U.; Halukh, B.
Article8-жов-201521-гру-2015Дрессинги з гарбузовою клітковиноюРомашко, Ірина; Romashko, Iryna
Article8-жов-201521-гру-2015Перспективи використання харчової добавки Велькорин (E 242) у виробництві напоївПодрушняк, А. Є.; Голінько, О. М.; Деміч, А. А.; Євмененко, К. В.; Вихор, В. О.; Podrushnyak, A.; Golynko, O.; Demich, A.; Yevmenenko, K.; Vyhor, V.
Article8-жов-201521-гру-2015Влияние жидкой закваски с внесением коры дуба на кислотонакопление в тестеGurinova, Tatyana; Samuylenko, Tatyana; Zhdanova, Anastasiya; Самуйленко, Татьяна; Гуринова, Татьяна; Жданова, Анастасия
Article8-жов-201521-гру-2015Creation of a new alcoholic beveragesShelegova, N.; Шелегова, Наталья
Article8-жов-201521-гру-2015Исследование рынка Республики Беларусь и приоритеты в производстве мясных продуктов функционального назначенияBalotska, Aliaxandr; Labkova, Maryna; Болотько, Александр; Лобкова, Марина
Article8-жов-201521-гру-2015Перспективи використання пиловловлювачів комбінованої дії на підприємствах переробної і харчової галузей регіонуГумницький, Ярослав; Куц, Віктор; Gumnitsky, Yaroslav; Kuts, Victor
Article8-жов-201521-гру-2015Комплекс обладнання для отримання рослинної олії в малих переробних цехахШевчук, Р. С.; Шевчук, В. В.; Сукач, О. М.; Shevchuk, Roman; Shevchuk, Viktor; Sukach, Oleg
Article8-жов-201521-гру-2015Дієтична добавка «Ксенодерм»: склад та дія на організм людиниБігуняк, Тетяна; Бігуняк, Катерина; Bihunyak, Tetyana; Bihunyak, Kateryna
Article8-жов-201521-гру-2015Зміна органолептичних показників кисломолочного сиру залежно від дози внесеної клітковини з насіння кунжутуНаговська, Володимира; Гачак, Юрій; Білик, Оксана; Харенко, Христина; Nagovska, Volodymyra; Hachack, Yurij; Bilyk, Oksana; Harenko, Hrystyna
Article8-жов-201521-гру-2015Динаміка зміни кількості життєздатних клітин під час зберігання кисловершкового масла, виготовленого в осінньо-зимовий період рокуЦісарик, Орися; Мусій, Любов; Tsisaryk, Orysya; Musiy, Lubov
Article8-жов-201521-гру-2015Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використанняЮкало, В.; Юкало, А.; Рибак, О.; Сторож, Л.; Дацишин, Катерина Євгенівна; Yukalo, A.; Yukalo, V.; Rybak, O.; Storozh, L.; Datsyshyn, K.
Article8-жов-201521-гру-2015Використання відпрацьованої соняшникової олії для модифікації дисперсної крейдиВасильєв, Віктор; Чобіт, Максим; Панченко, Юрій; Кот, Володимир; Vasylyev, Viktor; Chobit, Maxym; Panchenko, Yuriy; Kot, Volodymyr
Article8-жов-201521-гру-2015Роль кваліфікованих фахівців у розвитку харчової промисловостіКаплун, Андрій; Kaplun, Andrey
Article8-жов-201521-гру-2015Актуальність використання ензимів у мийних засобах для санітарної обробки технологічного устаткування молокопереробних підприємствШинкарук, Оксана Юріївна; Кухтин, Микола; Shynkaruk, Oksana; Kukhtyn, Mukola
Article8-жов-201521-гру-2015Дослідження впливу валкового нагнітання на якість готової продукціїДеркач, А.; Стадник, І.; Derkach, A.; Stadnuk, I.
Article8-жов-201521-гру-2015Мікробіологічні дослідження гострих соусів з перцю чілі та відповідність їх вимогам безпекиМельнічук, О.; Сельський, В.; Melnychuk, O.; Selskyi, V.
Article8-жов-201521-гру-2015Вплив способу сушіння на формування пористості рослинних продуктівПотапов, Володимир; Євлаш, Вікторія; Potapov, Volodymyr; Evlash, Viktoriya
Article8-жов-201521-гру-2015Безпека та якість сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, що реалізується на агропродовольчих ринках міста тернополяГорюк, Юлія; Кухтин, Микола; Horyuk, Yulia
Article8-жов-201521-гру-2015Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої масиРадіо, Лариса; Шинкарик, Марія; Кравець, Олег; Орлюк, Юрій; Radio, Larissa; Shynkaryk, Maria; Kravets, Oleg; Orlyuk, Yuri
Article8-жов-201521-гру-2015Особливості харчування у літньому і старечому віціБулик, Р.; Захарчук, О.; Кривчанська, М.; Bulyk, R.; Zaharchuk, O.; Kryvchanska, M.
Article8-жов-201521-гру-2015Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тістаЛісовська, Тетяна Олегівна; Чорна, Ніна; Шпилик, Олександра; Lisovskaya, Tatiana; Chorna, Nina; Shpilick, Alexandra
Article8-жов-201521-гру-2015Производство сырных продуктов из молочного сырья разного составаShingareva, T. I.; Egorenkova, N. S.; Marinenko, A. A.; Шингарева, Т.; Егоренкова, Н.; Мариненко, А.
Article8-жов-201521-гру-2015Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислотПокотило, Олег; Лялик, Анастасія Тарасівна; Ониськів, Вікторія; Pokotylo, Oleg; Lyalyk, Anastasia; Onys'ko, Victoria
Article8-жов-201521-гру-2015Генетично модифіковані продукти: економічна революція чи біологічна загрозаПокотило, Олег; Коваль, Марія; Pokotylo, Oleg; Koval, Marya
Article8-жов-201521-гру-2015Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделияхShklyanka, Nicholas; Shepko, Natalya; Шклянка, Николай; Шепко, Наталья
Article8-жов-201521-гру-2015Щодо регламентації показників якості молочних продуктівРоманчук, І. О.; Romanchuk, I.
Article8-жов-201521-гру-2015Дослідження процесу заморожування м’якого морозиваЗолотухіна, Інна; Zolotukhina, Inna
Article8-жов-201521-гру-2015Використання традиційних технологій для отримання сучасних продуктів харчуванняЗайцева, О.; Сметанін, В.; Степневська, Я.; Zaitseva, O.; Smetanin, V.; Stepnevska, Y.
Article8-жов-201521-гру-2015Семена льна: новый способ применения в мучных изделияхNovozhilova, Elena; Bukach, Svetlana; Новожилова, Елена; Букач, Светлана
Article8-жов-201521-гру-2015Перспективні технології отримання високоенергетичних емульсійПостнов, Геннадій; Червоний, Віталій; Postnov, Gennady; Chervonyi, Vitalii
Article8-жов-201521-гру-2015Гармонизация отечественных максимально допустимых уровней содержания микотоксинов в пищевых продуктах с регламентами ЕСPodrushnyak, Anatoly; Golinko, Olga; Stroi, Anatoly; Stadnichuk, Natalie; Подрушняк, Анатолий; Голинько, Ольга; Строй, Анатолий; Стадничук, Наталия
Article8-жов-201521-гру-2015Перспективи використаннярослиннихолій при виробництві морозиваШарахматова, Т.; Танасова, Г.; Sharachmatova, T.; Tanasova, G.
Article8-жов-201521-гру-2015Оцінка якості соків для дитячого харчуванняВоробець, Марія; Кобаса, Ігор; Фрунза, Ірина; Vorobets, Mariya; Kobasa, Ihor; Frunza, Iryna
Article8-жов-201521-гру-2015Вплив шорсткості поверхні технологічного устаткування на формування мікробних біоплівокКравченюк, Христина Юріївна; Кухтин, Микола; Kravchenyik, Khrystyna; Kukhtyn, Mukola
Article8-жов-201521-гру-2015Хімічний склад та харчова цінність яловичини в залежності від віку й статі тваринБасараб, Ірина; Basarab, Iryna
Article8-жов-201521-гру-2015Екстрактор для вторинних продуктів переробки винограду і плодово-ягідної сировиниВалько, М.; Кузьміна, Т.; Ковалевський, К.; Мамай, О.; Шанін, О.; Valko, M.; Kuzmina, T.; Kovalevsky, K.; Mamai, O.; Shanin, O.
Book8-жов-201527-жов-2015Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей-
Article8-жов-201521-гру-2015Перетравлюваність білків бринзи з частковою заміною хлориду натрію хлоридом каліюСкульська, І. В.; Цісарик, О. Й.; Skulska, I. V.; Tsisaryk, O. Y.
Article8-жов-201521-гру-2015Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінностіПашова, Наталія; Волощук, Галина; Pashova, Natalia; Voloschuk, Halyna
Article8-жов-201521-гру-2015Оцінка якості меду натурального, виробленого в різних регіонах УкраїниЛисенко, Г. Л.; Леппа, А. Л.; Боднарчук, І. М.; Lysenko, A. L.; Leppa, A. L.; Bodnarchyk, I. M.
Article8-жов-201521-гру-2015Визначення ступеня глікемічності макаронних виробів, збагачених харчовими волокнамиКарпик, Галина Вікторівна; Юрчак, Віра; Karpyk, Galyna; Yurchak, Vira
Article8-жов-201521-гру-2015Контроль показників якості сиркової маси та твердого сичугового сиру «Чеддер» відповідно до вимог системи НАССРПриліпко, Т. М.; Данчук, В. В.; Супрович, Т. М.; Prilipko, T. M.; Danchuk, V. V.; Suprovich, T. M.
Article8-жов-201521-гру-2015К вопросу сушки побочных продуктов пищевых предприятийRukshan, Ludmila; Smeshkov, Vitaly; Sljudneva, Natalia; Рукшан, Людмила; Смешков, Виталий; Слюднева, Наталья
Article8-жов-201521-гру-2015Питання гармонізації законодавства україни у сфері регламентації харчових добавок з міжнародними вимогамиАдамчук, Т. В.; Adamchuk, T. V.
Article8-жов-201521-гру-2015Щодо стандартизації продуктів для спеціальних медичних цілейМотузка, Юлія; Motuzka, Iuliia
Article8-жов-201521-гру-2015Перспективы использования нетрадиционного растительного сырья в производстве пиваMelnik, I.; Hnatovskaya, D.; Мельник, И. В.; Гнатовская, Д. А.
Article8-жов-201521-гру-2015Визначення якості виноградних винСалєба, Людмила; Сарібєкова, Діана; Salieba, Liudmyla; Saribekova, Diana
Article8-жов-201521-гру-2015Вивчення впливу кислотності робочого середовища на продуктивність ультрафільтраційних мембранДейниченко, Григорій; Крамаренко, Дмитро; Мазняк, Захар; Deinychenko, Grigorii; Kramarenko, Dmytro; Maznyak, Zahar
Article8-жов-201521-гру-2015Вивченняможливості використання екструдованого кукурудзяного борошна в технології безглютенового бісквітного напівфабрикатуЮкало, Володимир; Лісовська, Тетяна Олегівна; Кушнірук, Наталія; Джур, Ярослава; Yukalo, Vladimir; Lisovskaya, Tatiana; Kushniruk, Natalia; Dzhur, Jaroslava
Article8-жов-201521-гру-2015Формування асортименту желейних виробів шляхом збагачення їх мінеральним преміксомЄвлаш, Вікторія; Кузнецова, Тетяна; Железняк, Зінаїда; Evlash, Viktoriya; Kuznetsova, Tetyana; Zhekezniak, Zinaida
Article8-жов-201521-гру-2015Особливості впливу теплової обробки на реологічні характеристики сиркових масВорощук, В. Я.; Шинкарик, М. М.; Voroshchuk, V.; Shynkaryk, M.
Article8-жов-201521-гру-2015Наукове обгрунтування встановлення відповідності мікробіологічним критеріям гігієни виробництва туш свинейКустуров, В. Б.; Касянчук, В. В.; Kusturov, V. B.; Kasyanchuk, V. V.
Article8-жов-201521-гру-2015Ресурсоощадність харчових переробних підприємств вимога дняКирич, Наталія Богданівна; Кінаш, Ірина Анатоліївна; Kyrych, Natalia; Kinash, Irina
Результати 1-100 зі 133 (час пошуку: 0.002 секунди).