Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5795
Назва: | Моделювання процесу тепломасообміну при автоматизації термічної обробки ковбасних виробів |
Автори: | Грушко, Олена Василівна |
Bibliographic description: | У дипломній роботі здійснено дослідження процесу тепломасообміну при автоматизації термічної обробки ковбасних виробів. |
Дата публікації: | 25-сер-2015 |
Дата внесення: | 25-сер-2015 |
Видавництво: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Місце видання, проведення: | Тернопіль |
УДК: | 637 664 |
Теми: | 8.05020201 автоматизоване управління технологічними процесами автоматизація коптильна камера |
Короткий огляд (реферат): | У дипломній роботі здійснено дослідження процесу тепломасообміну при автоматизації термічної обробки ковбасних виробів. |
Опис: | Основною задачею, яка ставилась у дипломній роботі, була отримання залежностей, які описують зміну температури і вологовмісту в процесі автоматизованої термообробки. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5795 |
Тип вмісту: | Other |
Розташовується у зібраннях: | 8.05020201 — автоматизоване управління технологічними процесами |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Grushko.pdf | 56,97 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
Grushko.odt | 47,82 kB | OpenDocument Text | Переглянути/відкрити | |
Grushko.djvu | 10,26 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
Grushko__COVER.png | 313,77 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора