Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5759

Назва: Розробка та дослідження автоматизованого комплексу для виготовлення молочних консервів на базі Городоцького консервного комбінату
Автори: Карпець, Ігор Григорович
Вербіцький, Андрій Степанович
Bibliographic description: Research and development of automated complex for the production of canned milk based Gorodotsky cannery
Дата публікації: 4-сер-2015
Дата внесення: 4-сер-2015
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль
Теми: 8.05020201
автоматизоване управління технологічними процесами
Опис: Розроблено автоматизований комплекс для виготовлення солодких молочних консервів
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5759
Перелік літератури: 1. Економіка і організація виробництва в дипломних проектах по технологічних спеціальностях / Під ред. Геворкяна - К.: Вища школа, 1982 - 296 с.
2. Сущенков П.П. Организация й планирование производства на пищевьіх предприятиях. -М: Зкономика, 1984-315 с.
3. ДСТУ 2212:2003. «Виробництво молока та кисломолочних продуктів. Терміни визначення понять : - [Чинний від 2003-26-12].» - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - 22 с. - (Національні стандарти України).
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:8.05020201 — автоматизоване управління технологічними процесами



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора