Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5759

Заглавие: Розробка та дослідження автоматизованого комплексу для виготовлення молочних консервів на базі Городоцького консервного комбінату
Автори: Карпець, Ігор Григорович
Вербіцький, Андрій Степанович
Bibliographic description (International): Research and development of automated complex for the production of canned milk based Gorodotsky cannery
Дата на Публикуване: 4-Авг-2015
Date of entry: 4-Авг-2015
Издател: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
Ключови Думи: 8.05020201
автоматизоване управління технологічними процесами
Описание: Розроблено автоматизований комплекс для виготовлення солодких молочних консервів
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5759
References (Ukraine): 1. Економіка і організація виробництва в дипломних проектах по технологічних спеціальностях / Під ред. Геворкяна - К.: Вища школа, 1982 - 296 с.
2. Сущенков П.П. Организация й планирование производства на пищевьіх предприятиях. -М: Зкономика, 1984-315 с.
3. ДСТУ 2212:2003. «Виробництво молока та кисломолочних продуктів. Терміни визначення понять : - [Чинний від 2003-26-12].» - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - 22 с. - (Національні стандарти України).
Content type: Other
Показва се в Колекции:8.05020201 — автоматизоване управління технологічними процесами

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Avtoreferat_Karpec_Verbicky.pdf84,67 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне
Avtoreferat_Karpec_Verbicky.odt23,94 kBOpenDocument TextИзглед/Отваряне
Avtoreferat_Karpec_Verbicky.djvu34,94 kBDjVuИзглед/Отваряне
Avtoreferat_Karpec_Verbicky__COVER.png266,22 kBimage/pngИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Админ Инструменти