Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/571

Назва: Вплив форми леза ножів на енергоспоживання кутера
Інші назви: Influence of form of knife-blade is on the energy consumption of cutter
Автори: Закалов, Олександр Васильович
Мазяк, З.
Бортник, А.
Zakalow, O.
Mazyak, Z.
Bortnyk, A.
Бібліографічний опис: Закалов О. Вплив форми леза ножів на енергоспоживання кутера / Закалов О., Мазяк З., Бортник А. // Вісник ТДТУ. — 2010. — Том 15. — № 2. — С. 94-100. — (машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).
Дата публікації: 5-тра-2010
Дата внесення: 5-лис-2010
Видавництво: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Місце видання, проведення: Тернопіль, Україна
УДК: 664.013
Теми: ножі кутера
м’ясна сировина
фарш
робочі органи
подрібнення
різання
knives of cutter
meat raw material
stuffing
workings organs
grindings down
cutting
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз розподілу силових факторів по ріжучій кромці та бічних поверхнях ножа для робочих органів кутера з різними формами ріжучої кромки. Виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення з використанням таких ножів. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання подрібнювачів м’яса.
In the article the analysis of division of power factors is conducted on a cutting edge and lateral surfaces of knife for the workings organs of cutter with the different forms of cutting edge. Found out advantages and lacks of process of grinding down with the use of such knives. Measures are offered on diminishing of energy consumption of grindings down of meat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/571
ISSN: 1727-7108
Власник авторського права: © „Вісник Тернопільського національного технічного університету“
Статус публікації : Опубліковано раніше
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Вісник ТДТУ, 2010, Том 15, № 2



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.