Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5398

Başlık: Інноваційні шляхи удосконалення господарської діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «Надзбруччя-Хліб»)
Diğer Başlıklar: Innovative ways of improving economic activity (for example, Ltd. "Nadzbruchya-Bread")
Yazarlar: Шимків, Світлана Михайлівна
Shymkiv, Svitlana Mykhaylivna
Bibliographic description (Ukraine): Шимків С.М. Інноваційні шляхи удосконалення господарської діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «Надзбруччя-Хліб») : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.03060102 — менеджмент інноваційної діяльності“/ С.М. Шимків ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2014. — 2 с.
Yayın Tarihi: Kas-2014
Date of entry: 19-Ara-2014
Yayıncı: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 338
Anahtar kelimeler: 8.03060102
менеджмент інноваційної діяльності
інновації
інноваційні шляхи
удосконалення
підприємство
innovation
innovative ways of improvement
enterprise
Özet: Дипломна робота на тему "Інноваційні шляхи удосконалення господарської діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «Надзбруччя-Хліб»)" виконана в розрізі проблеми дослідження та обґрунтування інноваційних шляхів удосконалення діяльності підприємства з метою забезпечення ефективності діяльності. В першій частині роботи розглянуто теоретичні аспекти виробничо-господарської діяльності підприємства. В другій частині проведено аналіз діяльності хлібопекарської промисловості в контексті стратегічного розвитку галузі, дано організаційно-економічну характеристику підприємства ТОВ «Надзбруччя-хліб», аналіз сильних і слабких сторін підприємства. Проектно-рекомендаційна частина присвячена обґрунтуванню інноваційних шляхів удосконалення діяльності підприємства. Спеціальна частина містить розроблені заходи з покращення охорони праці, безпеки життєдіяльності та екології на підприємстві.
Thesis on "Innovative ways of improving economic activity (for example, Ltd."Nadzbruchya-Bread")" is made in the context of the problem of research and study innovative ways to improve the enterprise to ensure efficiency. In the first part of the theoretical aspects of industrial and business enterprises. The second part of the analysis of the baking industry in the context of the strategic development of the industry, given the organizational and economic characteristics of the company LLC "Nadzbruchya bread" analysis of the strengths and weaknesses of the company. Design and recommendation of dedicated grounding innovative ways to improve the enterprise. Special part contains measures designed to improve safety, life safety and the environment at the company.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5398
Content type: Thesis
Koleksiyonlarda Görünür:8.03060102 — менеджмент інноваційної діяльності

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Thesis_Shymkiv S.pdf75,91 kBAdobe PDFGöster/Aç
Thesis_Shymkiv_S.djvu16,56 kBDjVuGöster/Aç
Thesis_Shymkiv_S__COVER.png94,92 kBimage/pngGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.

Yönetim Araçları