このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5398

タイトル: Інноваційні шляхи удосконалення господарської діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «Надзбруччя-Хліб»)
その他のタイトル: Innovative ways of improving economic activity (for example, Ltd. "Nadzbruchya-Bread")
著者: Шимків, Світлана Михайлівна
Shymkiv, Svitlana Mykhaylivna
Bibliographic description (Ukraine): Шимків С.М. Інноваційні шляхи удосконалення господарської діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «Надзбруччя-Хліб») : дипломна робота магістра за спеціальністю „8.03060102 — менеджмент інноваційної діяльності“/ С.М. Шимків ; Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. — Тернопіль: ТНТУ, 2014. — 2 с.
発行日: 11月-2014
Date of entry: 19-12月-2014
出版者: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль
UDC: 338
キーワード: 8.03060102
менеджмент інноваційної діяльності
інновації
інноваційні шляхи
удосконалення
підприємство
innovation
innovative ways of improvement
enterprise
抄録: Дипломна робота на тему "Інноваційні шляхи удосконалення господарської діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «Надзбруччя-Хліб»)" виконана в розрізі проблеми дослідження та обґрунтування інноваційних шляхів удосконалення діяльності підприємства з метою забезпечення ефективності діяльності. В першій частині роботи розглянуто теоретичні аспекти виробничо-господарської діяльності підприємства. В другій частині проведено аналіз діяльності хлібопекарської промисловості в контексті стратегічного розвитку галузі, дано організаційно-економічну характеристику підприємства ТОВ «Надзбруччя-хліб», аналіз сильних і слабких сторін підприємства. Проектно-рекомендаційна частина присвячена обґрунтуванню інноваційних шляхів удосконалення діяльності підприємства. Спеціальна частина містить розроблені заходи з покращення охорони праці, безпеки життєдіяльності та екології на підприємстві.
Thesis on "Innovative ways of improving economic activity (for example, Ltd."Nadzbruchya-Bread")" is made in the context of the problem of research and study innovative ways to improve the enterprise to ensure efficiency. In the first part of the theoretical aspects of industrial and business enterprises. The second part of the analysis of the baking industry in the context of the strategic development of the industry, given the organizational and economic characteristics of the company LLC "Nadzbruchya bread" analysis of the strengths and weaknesses of the company. Design and recommendation of dedicated grounding innovative ways to improve the enterprise. Special part contains measures designed to improve safety, life safety and the environment at the company.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5398
Content type: Thesis
出現コレクション:8.03060102 — менеджмент інноваційної діяльності

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
Thesis_Shymkiv S.pdf75,91 kBAdobe PDF見る/開く
Thesis_Shymkiv_S.djvu16,56 kBDjVu見る/開く
Thesis_Shymkiv_S__COVER.png94,92 kBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

管理ツール