Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4709

Назва: Склад морозива “мюслі”
Автори: Гулак, Олена Володимирівна
Поліщук, Галина Євгеніївна
Рибак, Ольга Миколаївна
Hulak, Olena Volodymyrivna
Polischuk, Halyna Yevhenivna
Rybak, Olha Mykolaivna
Гулак, Елена Владимировна
Полищук, Галина Евгеньевна
Рыбак, Ольга Николаевна
Бібліографічний опис: Патент 75420 UA, МПК A23G 9/04, A23G 9/42. Склад морозива “мюслі” [Текст] / Рибак Ольга Миколаївна, Гулак Олена Володимирівна, Поліщук Галина Євгеніївна (Україна) - опубл. 26.11.2012.
Дата публікації: 26-лис-2012
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: A23G 9/04
A23G 9/42
виробництво заморожених кондитерських виробів, наприклад морозива
містять рослини або їх частини, наприклад фрукти, насіння, екстракти
Короткий огляд (реферат): Склад морозива, що містить вершки, сухе знежирене молоко, плодово-ягідне пюре, цукор, стабілізатор, воду, який відрізняється тим, що додатково містить борошно із цільнозмелених вівсяних зерен або подрібнені вівсяні пластівці та як плодово-ягідне пюре використовується яблучне пюре з підвищеним вмістом розчинного пектину, у наступному співвідношенні компонентів, кг на 1000 кг:
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4709
Інші ідентифікатори: 75420
Власник авторського права: ® Рибак Ольга Миколаївна, Гулак Олена Володимирівна, Поліщук Галина Євгеніївна
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2012



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.