Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4689

Pealkiri: Переналагоджувальний свердлильний кондуктор
Teised pealkirjad: Readjustable drilling jig
Перенастраиваемый сверлильный кондуктор
Autor: Гевко, Ігор Богданович
Ляшук, Олег Леонтійович
Пономаренко, Сергій Володимирович
Стефанів, Володимир Михайлович
Хорошун, Роман Васильович
Hevko, Ihor Bohdanovych
Khoroshun, Roman Vasyliovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Ponomarenko, Serhii Volodymyrovych
Stefaniv, Volodymyr Mykhailovych
Гевко, Игорь Богданович
Ляшук, Олег Леонтиевич
Пономаренко, Сергей Владимирович
Стефанив, Владимир Михайлович
Хорошун, Роман Васильевич
Bibliographic description (Ukraine): Патент 69569 UA, МПК B23B 49/00. Переналагоджувальний свердлильний кондуктор [Текст] / Стефанів Володимир Михайлович, Ляшук Олег Леонтійович, Пономаренко Сергій Володимирович, Хорошун Роман Васильович, Гевко Ігор Богданович (Україна) - опубл. 10.05.2012.
Patent 69569 UA, MPK B23B 49/00. Readjustable drilling jig [Text] / Stefaniv Volodymyr Mykhailovych, Ponomarenko Serhii Volodymyrovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Liashuk Oleh Leontiiovych, Khoroshun Roman Vasyliovych (Ukraine) - publ. 10.05.2012.
Патент 69569 UA, МПК B23B 49/00. Перенастраиваемый сверлильный кондуктор [Текст] / Стефанив Владимир Михайлович, Пономаренко Сергей Владимирович, Гевко Игорь Богданович, Ляшук Олег Леонтиевич, Хорошун Роман Васильевич (Украина) - опубл. 10.05.2012.
Ilmumisaasta: 10-mai-2012
Date of entry: 24-sep-2014
Märksõnad: B23B 49/00
вимірювальні і контрольні пристрої в розточувальних і свердлильних верстатах для установки або направлення свердла
індикаторні пристосування, що сигналізують про пошкодження свердел в процесі свердління
пристрої для зацентрування під свердління
Kokkuvõte: Кондуктор для свердління отворів, який виконано у вигляді корпуса, кондукторної плити з отворами, в які запресовані кондукторні втулки, базуючих і кріпильних елементів, який відрізняється тим, що кондукторна плита виконана у вигляді П-подібної рамки, яка з однієї сторони є відкритою і перекрита двома поперечними перемичками, на двох кінцях яких жорстко закріплені прямокутні напрямні з наскрізними прямокутними отворами, які є у взаємодії з лівою і правою ніжками з можливістю осьового переміщення, зсередини поперечні перемички жорстко з’єднані циліндричною опорою, яка знизу жорстко закріплена по центру до поворотного диска, а центральний отвір циліндричної опори є у взаємодії з регулювальною трубкою, вільний кінець якої жорстко закріплений до пружинного фіксатора, крім цього кондуктор оснащений поворотним механізмом з пружним фіксатором і фіксуючим кільцем з нанесеною градусною шкалою, який закріплено до поворотного диска і який вмонтований циліндричним виступом в упорний підшипник, який розміщений в корпусі з можливістю кругового провертання, а до корпусу прикріплена змінна кришка, яка своїм виступом є у взаємодії з базуючим циліндричним отвором, крім цього пристрій оснащений механізмом осьового регулювання, який виконано у вигляді корпуса, в центральному отворі якого встановлено вал з пазом з можливістю осьового переміщення, гумові кільця, які є у взаємодії з зовнішнім діаметром вала з пазом, встановлені на циліндричних вертикальних пальцях, які є паралельні між собою і перпендикулярні до напряму осьового переміщення.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4689
Muud identifikaatorid: 69569
Copyright owner: ® Стефанів Володимир Михайлович, Ляшук Олег Леонтійович, Пономаренко Сергій Володимирович, Хорошун Роман Васильович, Гевко Ігор Богданович
Content type: Other
Asub kollektsiooni(de)s:2012



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.