Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4616

Başlık: Стенд для дослідження висівних апаратів сівалок
Diğer Başlıklar: Stand for testing seed-sowing units of sowers
Стенд для исследования высевающих аппаратов сеялок
Yazarlar: Білик, Стефанія Григорівна
Гевко, Ігор Богданович
Дзюра, Володимир Олексійович
Лотоцький, Роман Ігорович
Павельчук, Юрій Федорович
Bilyk, Stefania Hryhorivna
Dziura, Volodymyr Oleksiiovych
Hevko, Ihor Bohdanovych
Lototskyi, Roman Ihorovych
Pavelchuk, Yurii Fedorovych
Билык, Стефания Григорьевна
Гевко, Игорь Богданович
Дзюра, Владимир Алексеевич
Лотоцкий, Роман Игоревич
Павельчук, Юрий Федорович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 81678 UA, МПК G01F 13/00, A01C 7/12. Стенд для дослідження висівних апаратів сівалок [Текст] / Білик Стефанія Григорівна, Дзюра Володимир Олексійович, Лотоцький Роман Ігорович, Гевко Ігор Богданович, Павельчук Юрій Федорович (Україна) - опубл. 10.07.2013.
Patent 81678 UA, MPK G01F 13/00, A01C 7/12. Stand for testing seed-sowing units of sowers [Text] / Pavelchuk Yurii Fedorovych, Bilyk Stefania Hryhorivna, Lototskyi Roman Ihorovych, Dziura Volodymyr Oleksiiovych, Hevko Ihor Bohdanovych (Ukraine) - publ. 10.07.2013.
Патент 81678 UA, МПК G01F 13/00, A01C 7/12. Стенд для исследования высевающих аппаратов сеялок [Текст] / Павельчук Юрий Федорович, Билык Стефания Григорьевна, Лотоцкий Роман Игоревич, Дзюра Владимир Алексеевич, Гевко Игорь Богданович (Украина) - опубл. 10.07.2013.
Yayın Tarihi: 10-Tem-2013
Date of entry: 24-Eyl-2014
Anahtar kelimeler: A01C 7/12
G01F 13/00
пристрої для об’ємного вимірювання, а також для дозування рідин, газів або сипучих тіл, не віднесені до попередніх груп
сівалки з висіваючими котушками
Özet: Стенд для дослідження висівних апаратів сівалок, який виконано у вигляді рами, з лівого кінця до якої жорстко прикріплена вертикальна стійка з висівним апаратом, в нижній частині якого встановлено стрічковий конвеєр з наклеєною липкою стрічкою, який встановлено під висівним апаратом, також стенд містить приводи, комп’ютер, кріпильні елементи і пульт керування, який відрізняється тим, що привід висівних апаратів і стрічкового конвеєра оснащені електродвигунами постійного струму з можливістю зміни швидкості їх обертання, додатковостенд містить перетворювач частоти, який з’єднаний з комп’ютером для заміру технологічних і конструктивних параметрів, а висівний апарат у вигляді висівного вертикального диска закріплений до вертикальної стійки на петлі з можливістю півкругового провертання, а в зоні під петлею встановлено ділильну півкруглу пластину з конічними отворами, які розміщені рівномірно по півколу, наприклад дванадцять, які є у періодичній взаємодії з конічним кінцем рукоятки, яка вертикально встановлена у верхній частині корпуса висівного апарата і підтиснута пружиною вертикально вниз, крім цього, під висівним апаратом встановлена пластмасова крильчатка з рівномірно розміщеними лопатками по зовнішньому діаметру, з індивідуальним приводом, який синхронізований з рухом висівного апарата.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4616
Diğer Tanımlayıcılar: 81678
Copyright owner: ® Білик Стефанія Григорівна, Дзюра Володимир Олексійович, Лотоцький Роман Ігорович, Гевко Ігор Богданович, Павельчук Юрій Федорович
Content type: Other
Koleksiyonlarda Görünür:2013



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.