กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/459
ชื่อเรื่อง: Аналіз методів консервування продуктів
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Analysis methods of canning products
ผู้แต่ง: Юкало, Володимир Глібович
Гащук, Олександра Ізидорівна
Yukalo, V.
Haschuk, A.
Bibliographic description (Ukraine): Юкало В.Г. Аналіз методів консервування продуктів / Юкало В.Г., Гащук О.І. // Вісник ТДТУ. — 2010. — Том 15. — № 1. — С. 210-218. — (хімія. хімічна, біологічна та харчова технології)
วันที่เผยแพร่: 10-กุม-2010
Date of entry: 1-มิถ-2010
สำนักพิมพ์: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Place of the edition/event: Тернопіль, Україна
UDC: 664.8.03
คำสำคัญ: консервант
методи консервування
клітина
біологічні системи
мікроорганізми
спори
methods canning
cage
biology systems
microorganisms
spores
canning
บทคัดย่อ: Консервувати харчові продукти можна за допомогою фізико-хімічних методів, які ізолюють продукт від навколишнього середовища, сприяючи знищенню у ньому бактерій і спор, запобігаючи розвитку мікроорганізмів через зниження активності метаболічних процесів або руйнуючи їхні мембрани. При цьому консервований продукт слід захищати від дії високих температур і сонячних променів. Крім того, консервуючі речовини зупиняють процеси розкладання, що протікають у неживих клітинах, а також знижують активність метаболічних процесів у живих клітинах.
Canning food products can be carried out by means physical and chemical methods, which secure a product isolation from environment, assisting to elimination in him of bacteria and spores, preventing a development of microorganisms by humiliation of activity of metabolic processes or destroying their membranes. The thus canned product must be protected from action of high temperatures and sunbeams. The in addition canning matters stop decomposition processes that flow in the unloving cages, and also lower activity of metabolic processes in the living cages.
URI: http://elartu.tstu.edu.ua/handle/123456789/459
ISSN: 1727-7108
Copyright owner: © „Вісник Тернопільського національного технічного університету“
Publications status : Опубліковано раніше
Content type: Article
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Вісник ТДТУ, 2010, Том 15, № 1

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
TSTUB_2010_v15_No1-Yukalo_V_Haschuk_A-Analysis_methods_of_canning_products__210.djvu180,21 kBDjVuดู/เปิด
TSTUB_2010_v15_No1-Yukalo_V_Haschuk_A-Analysis_methods_of_canning_products__210.pdf208,4 kBAdobe PDFดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น