Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4592

Pealkiri: Апарат для виготовлення насіннєвих стрічок
Teised pealkirjad: Unit for making seed tapes
Аппарат для изготовления семенных лент
Autor: Білик, Стефанія Григорівна
Клендій, Марія Іванівна
Лотоцький, Роман Ігорович
Павельчук, Юрій Федорович
Ткаченко, Ігор Григорович
Bilyk, Stefania Hryhorivna
Klendii, Maria Ivanivna
Lototskyi, Roman Ihorovych
Pavelchuk, Yurii Fedorovych
Tkachenko, Ihor Hryhorovych
Билык, Стефания Григорьевна
Клендий, Мария Ивановна
Лотоцкий, Роман Игоревич
Павельчук, Юрий Федорович
Ткаченко, Игорь Григорьевич
Bibliographic description (Ukraine): Патент 81483 UA, МПК A01C 1/04. Апарат для виготовлення насіннєвих стрічок [Текст] / Ткаченко Ігор Григорович, Білик Стефанія Григорівна, Павельчук Юрій Федорович, Лотоцький Роман Ігорович, Клендій Марія Іванівна (Україна) - опубл. 25.06.2013.
Patent 81483 UA, MPK A01C 1/04. Unit for making seed tapes [Text] / Pavelchuk Yurii Fedorovych, Bilyk Stefania Hryhorivna, Lototskyi Roman Ihorovych, Tkachenko Ihor Hryhorovych, Klendii Maria Ivanivna (Ukraine) - publ. 25.06.2013.
Патент 81483 UA, МПК A01C 1/04. Аппарат для изготовления семенных лент [Текст] / Павельчук Юрий Федорович, Билык Стефания Григорьевна, Лотоцкий Роман Игоревич, Ткаченко Игорь Григорьевич, Клендий Мария Ивановна (Украина) - опубл. 25.06.2013.
Ilmumisaasta: 25-juu-2013
Date of entry: 24-sep-2014
Märksõnad: A01C 1/04
нанесення насіння на носії, наприклад на стрічки, тасьму
Kokkuvõte: Апарат для виготовлення насіннєвих стрічок, який виконано у вигляді рами, на якій встановлено стрічковий транспортер, механізмів подач верхньої та нижньої стрічок, насіння і механізму скріплення стрічок, приводу, установчих і кріпильних елементів, який відрізняється тим, що нижня стрічка виготовлена у вигляді гофрованої стрічки з періодичними півкруглими виїмками, віддаль між якими є рівною віддалі між зернинами при висіві у ґрунт, вона намотана на барабан, який встановлений на осі, знизу лівої вертикальної стійки стрічкового конвеєра на кронштейні з можливістю прокручування, а верхня гладка стрічка встановлена зверху правої вертикальної стійки стрічкового конвеєра в бухті на осі з можливістю прокручування, а на кронштейн під бухтою гладкої стрічки встановлено формувальний зубчастий інструмент, в якого зуби виконані рівномірно по колу, а віддаль між зубами є рівною віддалі між сусідніми насінинами, розміщеними на нижній гофрованій стрічці, а з лівого кінця над стрічковим конвеєром жорстко на кронштейні встановлено однозерновий висівний апарат з насіннєукладчиком насінин на гофровану нижню стрічку, причому гофрована і гладка стрічки попередньо просочені у розчині з відповідними добривами і висушені, а також змащені клеєм відомим способом.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4592
Muud identifikaatorid: 81483
Copyright owner: ® Ткаченко Ігор Григорович, Білик Стефанія Григорівна, Павельчук Юрій Федорович, Лотоцький Роман Ігорович, Клендій Марія Іванівна
Content type: Other
Asub kollektsiooni(de)s:2013



Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.