Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4584

Назва: Пристрій для неперервного навивання різнопрофільних гвинтових заготовок на оправку
Інші назви: Device for continuous winding multyprofile screw billets on mandrel
Устройство для непрерывной навивки разнопрофильных винтовых заготовок на оправку
Автори: Івасечко, Роман Романович
Гевко, Іван Богданович
Ляшук, Олег Леонтійович
Палюх, Андрій Ярославович
Пономаренко, Сергій Володимирович
Hevko, Ivan Bohdanovych
Ivasechko, Roman Romanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Paliukh, Andrii Yaroslavovych
Ponomarenko, Serhii Volodymyrovych
Гевко, Иван Богданович
Ивасечко, Роман Романович
Ляшук, Олег Леонтьевич
Палюх, Андрей Ярославович
Пономаренко, Сергей Владимирович
Бібліографічний опис: Патент 48611 UA, МПК B21D 11/06. Пристрій для неперервного навивання різнопрофільних гвинтових заготовок на оправку [Текст] / Ляшук Олег Леонтійович, Гевко Іван Богданович, Палюх Андрій Ярославович, Пономаренко Сергій Володимирович, Івасечко Роман Романович (Україна) - опубл. 25.03.2010.
Patent 48611 UA, MPK B21D 11/06. Device for continuous winding multyprofile screw billets on mandrel [Text] / Ponomarenko Serhii Volodymyrovych, Paliukh Andrii Yaroslavovych, Liashuk Oleh Leontiiovych, Hevko Ivan Bohdanovych, Ivasechko Roman Romanovych (Ukraine) - publ. 25.03.2010.
Патент 48611 UA, МПК B21D 11/06. Устройство для непрерывной навивки разнопрофильных винтовых заготовок на оправку [Текст] / Пономаренко Сергей Владимирович, Палюх Андрей Ярославович, Ляшук Олег Леонтьевич, Гевко Иван Богданович, Ивасечко Роман Романович (Украина) - опубл. 25.03.2010.
Дата публікації: 25-бер-2010
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Короткий огляд (реферат): Пристрій для неперервного навивання різнопрофільних гвинтових заготовок на оправку, який виконано у вигляді циліндричної оправки, приводу, елементів закріплення і подачі заготовки в зону формоутворення, притискної оправки з роликом, установчих і кріпильних елементів, який відрізняється тим, що пристрій виконано у вигляді U-подібного кронштейна, низ якого жорстко з’єднаний різцетримачем токарного верстата під кутом до осі оправки, рівним куту підйому гвинтової лінії, з можливістю осьового переміщення, крім цього права гілка U-подібного кронштейна виконана у вигляді двох вертикальних паралельних стійок, в які зверху і знизу паралельно між собою встановлені верхній і нижній вали в підшипниках з можливістю кругового провертання, на верхній вал жорстко встановлено направляючий шків з затискним диском, регулювання величини зазору між їх торцевими поверхнями здійснено регулювальною гайкою, яка нагвинчена на лівому ступені верхнього вала, а на нижньому валу справа внизу жорстко встановлено направляючий ролик, який встановлено на відстані одного кроку гвинтової заготовки від притискного диска з можливістю кругового провертання, знизу U-подібного кронштейна на осі встановлено подавальний ролик з можливістю кругового провертання з кутом нахилу прямокутної трапеції поперечного перерізу навитого витка, який є у взаємодії з стрічковою заготовкою при її подачі в зону формоутворення з утворенням калібру з нерухомим циліндричним упором, який жорстко встановлений в нижній частині U-подібного кронштейна перпендикулярно напрямку руху стрічкової заготовки, причому вісь подавального ролика встановлена в осьовий паз з можливістю осьового переміщення і регулювання величини калібру, а зі сторони, протилежної від осьового паза, встановлено пружину, яка стиснена болтом, а величина калібру регулюється гвинтом і стопорною гайкою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4584
Інші ідентифікатори: 48611
Власник авторського права: ® Ляшук Олег Леонтійович, Гевко Іван Богданович, Палюх Андрій Ярославович, Пономаренко Сергій Володимирович, Івасечко Роман Романович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2010



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.