Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4576

Заглавие: Контрольний пристрій для заміру міжцентрової відстані між отворами
Други Заглавия: Control device for measurement of inter-center distance between openings
Контрольное устройство для замера межцентрового расстояния между отверстиями
Автори: Івасечко, Роман Романович
Гевко, Ігор Богданович
Диня, Володимир Іванович
Ляшук, Олег Леонтійович
Dynia, Volodymyr Ivanovych
Hevko, Ihor Bohdanovych
Ivasechko, Roman Romanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Гевко, Игорь Богданович
Дыня, Владимир Иванович
Ивасечко, Роман Романович
Ляшук, Олег Леонтиевич
Bibliographic description (Ukraine): Патент 67136 UA, МПК G01B 3/00. Контрольний пристрій для заміру міжцентрової відстані між отворами [Текст] / Гевко Ігор Богданович, Диня Володимир Іванович, Івасечко Роман Романович, Ляшук Олег Леонтійович (Україна) - опубл. 10.02.2012.
Patent 67136 UA, MPK G01B 3/00. Control device for measurement of inter-center distance between openings [Text] / Liashuk Oleh Leontiiovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Ivasechko Roman Romanovych, Dynia Volodymyr Ivanovych (Ukraine) - publ. 10.02.2012.
Патент 67136 UA, МПК G01B 3/00. Контрольное устройство для замера межцентрового расстояния между отверстиями [Текст] / Ляшук Олег Леонтиевич, Гевко Игорь Богданович, Ивасечко Роман Романович, Дыня Владимир Иванович (Украина) - опубл. 10.02.2012.
Дата на Публикуване: 10-Фев-2012
Date of entry: 24-Сеп-2014
Ключови Думи: G01B 3/00
пристрої, що відрізняються механічними засобами вимірювання
Резюме: Контрольний пристрій для заміру міжцентрової відстані між отворами, що виконаний у вигляді плити, вимірювальних елементів, які є у взаємодії з внутрішніми діаметрами вимірюваної деталі, механізму базування і фіксації, який відрізняється тим, що на плиті, яка являє собою напрямну прямокутного поперечного перерізу, зверху якої встановлено корпус з внутрішнім отвором, з двох торців якого на підшипниках встановлено регулювальний гвинт, який зліва зв’язаний з лімбом, а з правого торця - з аналого-цифровим перетворювачем і комп’ютером, з правого кінця на регулювальному гвинті встановлено правий вимірювальний елемент циліндричної форми з можливістю осьового переміщення, а з лівого кінця плити, співвісно правому вимірювальному елементу жорстко встановлено лівий вимірювальний елемент, зверху правого вимірювального елемента встановлені на підшипниках напрямні ролики по два з двох сторін, які є у взаємодії з напрямною з можливістю провертання і осьового переміщення, крім цього, плита з двох торців жорстко з’єднана з напрямними втулками, внутрішні отвори яких є у взаємодії з вертикальними колонками з можливістю вертикального переміщення, які знизу жорстко з’єднані з нижньою плитою контрольного пристрою, на якій встановлені базуючі елементи з вимірюваною деталлю, підйом плити здійснено за допомогою пневмо- або гідроприводу відомим способом.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4576
Други Идентификатори: 67136
Copyright owner: ® Гевко Ігор Богданович, Диня Володимир Іванович, Івасечко Роман Романович, Ляшук Олег Леонтійович
Content type: Other
Показва се в Колекции:2012



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.