Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4564

Títol: Пристрій для навивання гвинтових заготовок
Autor: Гевко, Ігор Богданович
Гурик, Олег Ярославович
Ляшук, Олег Леонтійович
Саранчук, Лілія Іванівна
Huryk, Oleh Yaroslavovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Гурик, Олег Ярославович
Ляшук, Олег Леонтиевич
Bibliographic description (Ukraine): Патент 87037 UA, МПК B21D 11/06. Пристрій для навивання гвинтових заготовок [Текст] / Гурик Олег Ярославович, Ляшук Олег Леонтійович, Саранчук Лілія Іванівна, Гевко Ігор Богданович (Україна) - опубл. 27.01.2014.
Data de publicació: 27-de -2014
Date of entry: 24-de -2014
Paraules clau: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
Resum: Пристрій для навивання гвинтових заготовок, який виконано у вигляді циліндричної оправки, яка лівим кінцем жорстко закріплена в патроні верстата, приводу, елементів кріплення і подачі заготовки в зону формоутворення, притискної оправки з роликом, U-подібного кронштейна, низ якого жорстко закріплено до різцетримача верстата, крім цього, права гілка U-подібного кронштейна виконана у вигляді двох вертикальних паралельних стійок, в які зверху і знизу паралельно між собою встановлені верхній і нижній вали з можливістю кругового провертання, який відрізняється тим, що на верхньому валу встановлено саморегулювальний шків, який виконано з двох окремих частин, правий ведучий диск жорстко встановлено на валу відомим способом, а лівий ведений диск встановлено вільно і він зліва підтиснутий пружиною з гайкою, яка його підтискує до ведучого диска, а по зовнішньому діаметру між ведучим і веденим диском виконана конусна щілина для вільного заходу заготовки в зону формоутворення, крім цього, з правого торця верхнього вала встановлена маслянка, яка каналами з’єднана з зоною контакту правого ведучого і лівого веденого дисків.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4564
Altres identificadors: 87037
Copyright owner: ® Гурик Олег Ярославович, Ляшук Олег Леонтійович, Саранчук Лілія Іванівна, Гевко Ігор Богданович
Content type: Other
Apareix a les col·leccions:2014



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.