Empreu aquest identificador per citar o enllaçar aquest ítem: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4537

Títol: Однозерновий апарат висіву насіння з точним розміщенням зерен в ґрунті
Altres títols: Single-grain drilling unit with precise arrangement of grains in soil
Однозёрновый аппарат высева семян с точным размещением зерен в почве
Autor: Білик, Стефанія Григорівна
Гевко, Ігор Богданович
Дзюра, Володимир Олексійович
Лотоцький, Роман Ігорович
Павельчук, Юрій Федорович
Bilyk, Stefania Hryhorivna
Dziura, Volodymyr Oleksiiovych
Hevko, Ihor Bohdanovych
Lototskyi, Roman Ihorovych
Pavelchuk, Yurii Fedorovych
Билык, Стефания Григорьевна
Гевко, Игорь Богданович
Дзюра, Владимир Алексеевич
Лотоцкий, Роман Игоревич
Павельчук, Юрий Федорович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 79517 UA, МПК A01C 7/04. Однозерновий апарат висіву насіння з точним розміщенням зерен в ґрунті [Текст] / Білик Стефанія Григорівна, Гевко Ігор Богданович, Павельчук Юрій Федорович, Дзюра Володимир Олексійович, Лотоцький Роман Ігорович (Україна) - опубл. 25.04.2013.
Patent 79517 UA, MPK A01C 7/04. Single-grain drilling unit with precise arrangement of grains in soil [Text] / Pavelchuk Yurii Fedorovych, Lototskyi Roman Ihorovych, Dziura Volodymyr Oleksiiovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Bilyk Stefania Hryhorivna (Ukraine) - publ. 25.04.2013.
Патент 79517 UA, МПК A01C 7/04. Однозёрновый аппарат высева семян с точным размещением зерен в почве [Текст] / Павельчук Юрий Федорович, Лотоцкий Роман Игоревич, Дзюра Владимир Алексеевич, Гевко Игорь Богданович, Билык Стефания Григорьевна (Украина) - опубл. 25.04.2013.
Data de publicació: 25-d’a-2013
Date of entry: 24-de -2014
Paraules clau: A01C 7/04
пунктирні сівалки (сівалки точного висіву) зі усмоктувальними пристроями або без них
Resum: Однозерновий апарат висіву насіння з точним розміщенням зернин у ґрунті, який виконано у вигляді корпуса з насіннєвим бункером і комірчастим диском з концентрично розміщеними на його зовнішньому діаметрі комірками, насіннєвловлювача, відсікача, насіннєпровода, сошника і дискового укладача насіння в ґрунт, загортача і опорно-копіювального привідного колеса, який відрізняється тим, що комірчастий диск встановлено вертикально в закритому корпусі, ліва половина внутрішнього циліндра якого є у взаємодії з повстяним півкільцем, яке жорстко з нею з’єднане відомим способом, яке внутрішньою поверхнею є у взаємодії з насінинами, які розміщені в комірках при їх переміщенні, а комірчастий диск виконано із двох частин у вигляді основи, яка жорстко встановлена на приводному валу і яка жорстко з’єднана з зовнішнім діаметром основи - циліндричним змінним кільцем з комірками під зернини з можливістю кругового провертання, в якого по середині зовнішньої циліндричної частини в радіальному напрямку виконано кільцеву канавку глибиною, рівною або більшою максимального розміру зернин, яка є у взаємодії з виштовхувальним клином з можливістю відносного переміщення, який жорстко закріплений в закритому корпусі і встановлено гострим кутом горизонтально в сторону напрямку руху комірчастого диска з можливістю регулювання його положення, крім цього змінне кільце виконано з нежорсткої пластмаси, а виштовхувальний клин виконано з якісної сталі.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4537
Altres identificadors: 79517
Copyright owner: ® Білик Стефанія Григорівна, Гевко Ігор Богданович, Павельчук Юрій Федорович, Дзюра Володимир Олексійович, Лотоцький Роман Ігорович
Content type: Other
Apareix a les col·leccions:2013



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.