Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4528

Назва: Оправка беззазорна конусна
Інші назви: Lash-free conical mandrel
Оправка конусная беззазорная
Автори: Брощак, Іван Іванович
Гагалюк, Андрій Валерійович
Лещук, Роман Ярославович
Луців, Ігор Володимирович
Broschak, Ivan Ivanovych
Hahaliuk, Andrii Valeriiovycnh
Leschuk, Roman Yaroslavovych
Lutsiv, Ihor Volodymyrovych
Брощак, Иван Иванович
Гагалюк, Андрей Валерьевич
Лещук, Роман Ярославович
Луцив, Игорь Владимирович
Бібліографічний опис: Патент 53028 UA, МПК F16C 15/00. Оправка беззазорна конусна [Текст] / Брощак Іван Іванович, Гагалюк Андрій Валерійович, Лещук Роман Ярославович, Луців Ігор Володимирович (Україна) - опубл. 27.09.2010.
Patent 53028 UA, MPK F16C 15/00. Lash-free conical mandrel [Text] / Lutsiv Ihor Volodymyrovych, Hahaliuk Andrii Valeriiovycnh, Broschak Ivan Ivanovych, Leschuk Roman Yaroslavovych (Ukraine) - publ. 27.09.2010.
Патент 53028 UA, МПК F16C 15/00. Оправка конусная беззазорная [Текст] / Луцив Игорь Владимирович, Гагалюк Андрей Валерьевич, Брощак Иван Иванович, Лещук Роман Ярославович (Украина) - опубл. 27.09.2010.
Дата публікації: 27-вер-2010
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: F16C 15/00
конструкції обертових деталей, здатних протистояти відцентровим силам
Короткий огляд (реферат): Оправка беззазорна конусна, яка виконана у вигляді конічного хвостовика і циліндричної частини, які розділені між собою циліндричним буртом більшого діаметра, сепаратора з конічними роликами, яка відрізняється тим, що на зовнішній діаметр циліндричної частини оправки встановлена конусна втулка з фланцем, зовнішній діаметр якого є рівним зовнішньому діаметру циліндричного бурта, які жорстко між собою з’єднані болтами, які розміщені рівномірно по колу, при цьому зовнішній діаметр фланця конусної втулки є у взаємодії з внутрішнім ступінчатим діаметром цангової обойми і їх взаємна фіксація здійснена за допомогою стопорного кільця, яке встановлене в кільцеві канавки цих двох деталей, крім цього цангова обойма виконана у вигляді розрізного по всій довжині паза пустотілого циліндра паралельно його осі, а на зовнішньому діаметрі цангової обойми внутрішнім діаметром встановлено циліндричну заготовку, при цьому конічні ролики шийками меншого діаметра встановлені в осьові отвори циліндричного бурта більшого діаметра, осі яких є паралельними до осі оправки і розміщені рівномірно по колу, а праві шийки конічних роликів з двох сторін профрезеровані і на вільних кінцях виконані радіальні отвори, які є у взаємодії з штифтами, які запресовані в затискний корпус по зовнішньому його діаметрі і є у взаємодії з осьовими пазами обмежувача з можливістю осьового переміщення, причому обмежувач внутрішнім діаметром жорстко встановлено на циліндричну шийку оправки і є з ним у взаємодії через штифт, який запресований в менший діаметр обмежувача перпендикулярно до осі оправки, нижній кінець якого є у взаємодії з шпонковим пазом шийки оправки з можливістю відносного осьового переміщення, крім цього фланець обмежувача з правого торця жорстко з’єднаний з вертикальною стінкою затискного корпуса, з другого правого кінця затискний корпус внутрішнім отвором через конусну поверхню є у взаємодії з відповідною конусною поверхнею гайки, яка нагвинчена на вільний правий кінець оправки, правий торець головки гайки є у взаємодії з стопорним кільцем, яке жорстко встановлено в кільцеву канавку внутрішнього діаметра правої сторони затискної оправки, крім цього на зовнішньому правому кінці затискного корпуса нагвинчена циліндрична гайка з чотирма радіальними отворами, виконаними на зовнішньому діаметрі, які розміщені рівномірно по колу, яка лівим торцем є у взаємодії з торцем розрізної шайби, яка внутрішнім отвором є у взаємодії з зовнішнім середнім діаметром затискного корпуса, а лівим торцем є у взаємодії з правим торцем циліндричного упора.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4528
Інші ідентифікатори: 53028
Власник авторського права: ® Брощак Іван Іванович, Гагалюк Андрій Валерійович, Лещук Роман Ярославович, Луців Ігор Володимирович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2010



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.