Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4513

Titel: Патрон гвинтовий затискний
Övriga titlar: Screw clamping chuck
Патрон винтовой зажимный
Författare: Гагалюк, Андрій Валерійович
Гевко, Іван Богданович
Дячун, Андрій Євгенович
Кочубинська, Олена Павлівна
Ляшук, Олег Леонтійович
Diachun, Andrii Yevhenovych
Hahaliuk, Andrii Valeriiovych
Hevko, Ivan Bohdanovych
Kochubynska, Olena Pavlivna
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Гагалюк, Андрей Валериевич
Гевко, Иван Богданович
Дячун, Андрей Евгеньевич
Кочубинская, Елена Павловна
Ляшук, Олег Леонтьевич
Bibliographic description (Ukraine): Патент 45065 UA, МПК F16D 7/00. Патрон гвинтовий затискний [Текст] / Ляшук Олег Леонтійович, Гагалюк Андрій Валерійович, Гевко Іван Богданович, Кочубинська Олена Павлівна, Дячун Андрій Євгенович (Україна) - опубл. 26.10.2009.
Patent 45065 UA, MPK F16D 7/00. Screw clamping chuck [Text] / Kochubynska Olena Pavlivna, Liashuk Oleh Leontiiovych, Hahaliuk Andrii Valeriiovych, Diachun Andrii Yevhenovych, Hevko Ivan Bohdanovych (Ukraine) - publ. 26.10.2009.
Патент 45065 UA, МПК F16D 7/00. Патрон винтовой зажимный [Текст] / Кочубинская Елена Павловна, Ляшук Олег Леонтьевич, Гагалюк Андрей Валериевич, Дячун Андрей Евгеньевич, Гевко Иван Богданович (Украина) - опубл. 26.10.2009.
Utgivningsdatum: 26-okt-2009
Date of entry: 24-sep-2014
Nyckelord: F16D 7/00
прослизають запобіжні муфти, наприклад прослизають при перевантаженні або для поглинання поштовхів
Sammanfattning: Патрон гвинтовий затискний, який виконано у вигляді зовнішньої циліндрично-конусної втулки, лівий внутрішній вільний кінець якої жорстко з’єднаний з гвинтовою затискною спіраллю, яка зовнішнім діаметром є у взаємодії з внутрішнім конічним отвором циліндрично-конусної втулки, а правим кінцем більшого діаметра жорстко з’єднана з торцевим з ним діаметром тяги, яка встановлена в центральному отворі циліндричного ступінчастого корпуса і жорстко з’єднана з пневмоприводом, який відрізняється тим, що у правий внутрішній різьбовий отвір циліндрично-конусної втулки з правою різзю вгвинчено циліндричний ступінчастий корпус, у внутрішньому отворі якого встановлено два підшипники кочення, які внутрішніми діаметрами справа встановлені на менший зовнішній діаметр ступінчастого приводного вала з можливістю кругового провертання, який правим кінцем закріплений, наприклад, кулачками токарного патрона, а лівий кінець тяги жорстко з’єднаний з меншим діаметром циліндричного ступінчастого Т-подібного упора, крім цього зовнішній діаметр гвинтової затискної спіралі є у взаємодії з внутрішнім діаметром циліндричної-конусно втулки, а на внутрішньому циліндричному правому кінці конусно-циліндричної втулки нарізана права різь, якою циліндричний ступінчастий корпус є у взаємодії з зовнішньою циліндрично-конусною втулкою, крім цього з лівого кінця внутрішньої конусно-циліндричної втулки на конусній її частині виконано дві напрямні прямокутного поперечного перерізу, які розміщені в діаметрально протилежних місцях і які є у взаємодії з прямокутними наскрізними пазами, які виконані в торцевій частині фланця конусної частини зовнішньої циліндрично-конусної втулки, з можливістю осьового відносного переміщення, крім цього між зовнішньою циліндрично-конусною втулкою і внутрішньою конусно-циліндричною втулкою в радіально протилежних діаметрах встановлені гвинти з сферичними кінцями, які є у взаємодії з осьовими півкруглими осьовими канавками, які виконані на зовнішньому діаметрі внутрішньої конусно-циліндричної втулки з можливістю осьового переміщення, крім цього в зоні між торцями внутрішньої конусно-циліндричної втулки і більшим торцем ступеня циліндричного ступінчастого корпусу радіально виконані наскрізні отвори, які розміщені рівномірно по колу.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4513
Övriga identifikatorer: 45065
Copyright owner: ® Ляшук Олег Леонтійович, Гагалюк Андрій Валерійович, Гевко Іван Богданович, Кочубинська Олена Павлівна, Дячун Андрій Євгенович
Content type: Other
Samling:2009

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
3-45065-patron-gvintovijj-zatisknijj.pdf137,91 kBAdobe PDFVisa/Öppna
3-45065-patron-gvintovijj-zatisknijj.djvu263,69 kBDjVuVisa/Öppna
3-45065-patron-gvintovijj-zatisknijj__COVER.png1,09 MBimage/pngVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!