Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4503

Titulua: Пристрій для шліфування сферичних поверхонь
Beste titulu batzuk: Device for grinding spherical surfaces
Устройство для шлифования сферических поверхностей
Egilea: Івасечко, Роман Романович
Білик, Стефанія Григорівна
Гевко, Ігор Богданович
Квас, Мирон Іванович
Bilyk, Stefania Hryhorivna
Hevko, Ihor Bohdanovych
Ivasechko, Roman Romanovych
Kvas, Myron Ivanovych
Билык, Стефания Григорьевна
Гевко, Игорь Богданович
Ивасечко, Роман Романович
Квас, Мирон Иванович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 58955 UA, МПК B24B 11/00. Пристрій для шліфування сферичних поверхонь [Текст] / Гевко Ігор Богданович, Івасечко Роман Романович, Квас Мирон Іванович, Білик Стефанія Григорівна (Україна) - опубл. 26.04.2011.
Patent 58955 UA, MPK B24B 11/00. Device for grinding spherical surfaces [Text] / Kvas Myron Ivanovych, Ivasechko Roman Romanovych, Bilyk Stefania Hryhorivna, Hevko Ihor Bohdanovych (Ukraine) - publ. 26.04.2011.
Патент 58955 UA, МПК B24B 11/00. Устройство для шлифования сферических поверхностей [Текст] / Квас Мирон Иванович, Ивасечко Роман Романович, Билык Стефания Григорьевна, Гевко Игорь Богданович (Украина) - опубл. 26.04.2011.
Gordailuaren-data: 26-Apr-2011
Date of entry: 24-Sep-2014
Gako-hitzak: B24B 11/00
верстати або пристрої, у тому числі допоміжні, для шліфування сферичних поверхонь або ділянок цих поверхонь
пристосування для них
Laburpena: Пристрій для шліфування сферичних поверхонь, який містить приводний диск, який обертається з можливістю горизонтального і вертикального переміщення, привід, підпружинений плунжер, кульки, який відрізняється тим, що пристрій містить корпус, зверху до якого жорстко встановлений бункер з кульками, а знизу бункера виконано вікно для їх подачі в циліндр подавального механізму, який розміщений горизонтально і внутрішній отвір якого є у взаємодії з кульками, лівий кінець циліндра є відкритим для подачі кульок в зону різання, які є у взаємодії з п’єзоелектричними датчиками, які встановлені в діаметрально протилежних місцях отвору, а під кулькою, яка є у взаємодії з шліфувальним кругом, виконано вікно більшого діаметра, ніж зовнішній діаметр кульки, під цим вікном встановлена відкидна кришка на осі і підтиснута пружиною, яка є у взаємодії з дном циліндра і кінець якої під’єднаний до троса, який другим кінцем під’єднаний до пульта керування відомої конструкції (на кресленні не показано), а з правої сторони циліндра кульки підтиснуті плунжером з стискувальною пружиною, а з правого торця циліндра встановлений ноніус з шкалою заміру, який під’єднаний до аналого-цифрового підсилювача, комп’ютера і пульта керування.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4503
Beste identifikatzaile batzuk: 58955
Copyright owner: ® Гевко Ігор Богданович, Івасечко Роман Романович, Квас Мирон Іванович, Білик Стефанія Григорівна
Content type: Other
Bildumetan azaltzen da:2011



DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.