Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4482

Title: Розточна головка шарнірного типу
Authors: Босюк, Павло Володимирович
Гевко, Ігор Богданович
Клендій, Микола Богданович
Хорошун, Роман Васильович
Хітров, Ігор Олександрович
Bosiuk, Pavlo Volodymyrovych
Khitrov, Ihor Oleksandrovych
Khoroshun, Roman Vasyliovych
Klendii, Mykola Bohdanovych
Босюк, Павел Владимирович
Клендий, Николай Богданович
Хитров, Игорь Александрович
Хорошун, Роман Васильевич
Bibliographic description (Ukraine): Патент 87707 UA, МПК B23B 5/14. Розточна головка шарнірного типу [Текст] / Хорошун Роман Васильович, Клендій Микола Богданович, Хітров Ігор Олександрович, Гевко Ігор Богданович, Босюк Павло Володимирович (Україна) - опубл. 10.02.2014.
Issue Date: 10-Feb-2014
Date of entry: 24-Sep-2014
Keywords: B23B 5/14
відрізні токарні верстати
Abstract: Розточувальна головка шарнірного типу, яка виконана у вигляді хвостовика, який є у взаємодії з втулкою, в нижній частині якої радіально розміщені розточувальні різці, а у верхній частині втулки рівномірно по колу встановлені, наприклад, три пальці, які є у контакті з пазами виконаними у хвостовику і втулці, а до неробочих кінців різців приєднані пластини за допомогою шарнірів з можливістю відносного провертання, яка відрізняється тим, що на хвостовику по його довжині виконана гвинтова канавка, яка є у взаємодії з головками пальців, а розточувальні різці встановлені в нижній основі втулки, де в центральному отворі встановлено, наприклад, три шарніри під певними кутами між ними і розточувальними різцями, а в зоні над розточувальними різцями у втулці виконані фасонні виїмки для розміщення стружки, крім цього у нижньому кінці хвостовика на циліндричній виточці виконана шліцьова поверхня, яка внутрішнім отвором є у взаємодії з внутрішнім отвором шліцьової втулки, нижня основа якої виконана з поперечним пазом, який є у взаємодії з середнім шарніром з можливістю його прокручування.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4482
Other Identifiers: 87707
Copyright owner: ® Хорошун Роман Васильович, Клендій Микола Богданович, Хітров Ігор Олександрович, Гевко Ігор Богданович, Босюк Павло Володимирович
Content type: Other
Appears in Collections:2014



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.