Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4454

Назва: Гвинтовий захоплюючий патрон промислового робота
Інші назви: Screw holding socket of industrial robot
Винтовой захватывающий патрон промышленного робота
Автори: Гевко, Ігор Богданович
Дячун, Андрій Євгенович
Ляшук, Олег Леонтійович
Палюх, Андрій Ярославович
Скиба, Олена Павлівна
Diachun, Andrii Yevhenovych
Hevko, Ihor Bohdanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Paliukh, Andrii Yaroslavovych
Skyba, Olena Pavlivna
Гевко, Игорь Богданович
Дячун, Андрей Евгеньевич
Ляшук, Олег Леонтиевич
Палюх, Андрей Ярославович
Скиба, Елена Павловна
Бібліографічний опис: Патент 50936 UA, МПК F16B 2/20. Гвинтовий захоплюючий патрон промислового робота [Текст] / Скиба Олена Павлівна, Гевко Ігор Богданович, Палюх Андрій Ярославович, Дячун Андрій Євгенович, Ляшук Олег Леонтійович (Україна) - опубл. 25.06.2010.
Patent 50936 UA, MPK F16B 2/20. Screw holding socket of industrial robot [Text] / Skyba Olena Pavlivna, Liashuk Oleh Leontiiovych, Paliukh Andrii Yaroslavovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Diachun Andrii Yevhenovych (Ukraine) - publ. 25.06.2010.
Патент 50936 UA, МПК F16B 2/20. Винтовой захватывающий патрон промышленного робота [Текст] / Скиба Елена Павловна, Ляшук Олег Леонтиевич, Палюх Андрей Ярославович, Гевко Игорь Богданович, Дячун Андрей Евгеньевич (Украина) - опубл. 25.06.2010.
Дата публікації: 25-чер-2010
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: F16B 2/20
затискачі з пружно деформуються захоплюючими елементами
Короткий огляд (реферат): Гвинтовий захоплюючий патрон промислового робота, що виконаний у вигляді корпуса поворотного диска з тягою, яка з’єднана з гвинтовим пружним затискним елементом який виконано у вигляді гвинта з горизонтальною ребровою частиною, яка по зовнішньому діаметру сформована у нахилену спіраль під кутом до ребрової горизонтальної частини, приводу, установчих і кріпильних елементів, який відрізняється тим, що привід жорстко під’єднаний до рухомого елемента, який здійснює осьове і кругове провертання і який безпосередньо шарнірно з’єднаний з кронштейном з можливістю осьового переміщення, а на кінці якого встановлено вертикально пневмоциліндр, всередині якого встановлена тяга, яка жорстко з’єднана зі штоком циліндричної форми, який системою каналів з’єднаний з пристроями подачі стиснутого повітря і резервуаром, який нижнім кінцем жорстко закріплений до штока, а верхній його кінець є вільним і є у взаємодії з поворотним диском, який жорстко закріплено до корпуса пневмоциліндра, нижня площина якого є перпендикулярною до осі штока циліндричної форми, причому між витками гвинтового пружного затискного елемента встановлено еластичний гвинтовий елемент, який є у взаємодії між собою і зовнішній діаметр якого є меншим гвинтового пружного затискного елемента на величину його деформування, причому еластичний гвинтовий елемент при стискуванні є збільшеним по зовнішньому діаметру, крім цього, знизу до штока жорстко закріплено конічний базуючий елемент, який періодично є у взаємодії з пружним гвинтовим затискним елементом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4454
Інші ідентифікатори: 50936
Власник авторського права: ® Скиба Олена Павлівна, Гевко Ігор Богданович, Палюх Андрій Ярославович, Дячун Андрій Євгенович, Ляшук Олег Леонтійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2010



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.