Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4431

Назва: Стенд для дослідження характеристик гвинтових теплообмінників
Інші назви: Testbench for investigation of characteristics of screw-type heat exchangers
Тест для исследования характеристик винтовых теплообменников
Автори: Гевко, Іван Богданович
Ляшук, Олег Леонтійович
Палюх, Андрій Ярославович
Пономаренко, Сергій Володимирович
Hevko, Ivan Bohdanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Paliukh, Andrii Yaroslavovych
Ponomarenko, Serhii Volodymyrovych
Гевко, Иван Богданович
Ляшук, Олег Леонтьевич
Палюх, Андрей Ярославович
Пономаренко, Сергей Владимирович
Бібліографічний опис: Патент 42555 UA, МПК F28F 27/00. Стенд для дослідження характеристик гвинтових теплообмінників [Текст] / Гевко Іван Богданович, Пономаренко Сергій Володимирович, Палюх Андрій Ярославович, Ляшук Олег Леонтійович (Україна) - опубл. 10.07.2009.
Patent 42555 UA, MPK F28F 27/00. Testbench for investigation of characteristics of screw-type heat exchangers [Text] / Ponomarenko Serhii Volodymyrovych, Paliukh Andrii Yaroslavovych, Hevko Ivan Bohdanovych, Liashuk Oleh Leontiiovych (Ukraine) - publ. 10.07.2009.
Патент 42555 UA, МПК F28F 27/00. Тест для исследования характеристик винтовых теплообменников [Текст] / Пономаренко Сергей Владимирович, Палюх Андрей Ярославович, Гевко Иван Богданович, Ляшук Олег Леонтьевич (Украина) - опубл. 10.07.2009.
Дата публікації: 10-лип-2009
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: F28F 27/00
регулюючі пристрої або пристрої безпеки, спеціально призначені для теплообмінних і теплопередающих апаратів
Короткий огляд (реферат): Стенд для дослідження характеристик гвинтових теплообмінників, який виконано у вигляді рами, циліндричного колектора, всередині якого встановлено гвинтове робоче колесо, яке жорстко закріплено до основної труби з можливістю кругового обертання, труб для підведення і відведення гарячої води, захисних решіток, установчих і кріпильних елементів, який відрізняється тим, що з правого і лівого торців циліндричного колектора всередині жорстко рівномірно по колу встановлені радіальні стійки, наприклад по три, кінці яких жорстко під’єднані з одного кінця до циліндричного колектора, а з другого кінця до циліндричних корпусів, в яких встановлені підшипники кочення, у внутрішні отвори яких встановлена двома крайніми опорними шийками основна труба, крім цього з правого кінця основної труби знизу між гвинтовим робочим колесом і циліндричним корпусом встановлено привідний фланець з зовнішнім діаметром, більшим зовнішнього діаметра основної труби, причому зовнішній діаметр привідного фланця є у взаємодії з головкою тахометра, який жорстко встановлений в корпус, який жорстко закріплений до рами, причому вісь тахометра є паралельною до осі основної труби, крім цього всередині основної труби встановлено внутрішню трубу, по зовнішньому діаметру якої жорстко закріплено два малих гвинтових колеса різного діаметра, напрямок гвинтової спіралі яких є аналогічний до гвинтового робочого колеса, а внутрішня труба торцями з’єднана з фланцями з отворами для підведення гарячої води в зону між внутрішнім і зовнішнім діаметром внутрішньої труби, крім цього з двох торців циліндричний колектор закріплений захисними сітками, причому по зовнішньому діаметру циліндричного колектора жорстко закріплено циліндричний блок соленоїдів для нагріву з елементами підведення і відведення гарячої води, крім цього на вході і на виході труб підведення і відведення гарячої води встановлені прилади для контролю тиску, витрати води і заміру їх температури і прилади для заміру температури повітря.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4431
Інші ідентифікатори: 42555
Власник авторського права: ® Гевко Іван Богданович, Пономаренко Сергій Володимирович, Палюх Андрій Ярославович, Ляшук Олег Леонтійович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2009



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.