このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4427

タイトル: Пристрій для калібрування гвинтових заготовок з рівномірно збільшеним кроком
その他のタイトル: Device for calibrating screw blanks with uniformly increased pitch
Устройство для калибровки винтовых заготовок с равномерно увеличенным шагом
著者: Дячун, Андрій Євгенович
Кучвара, Іван Миколайович
Лотоцький, Роман Ігорович
Ляшук, Олег Леонтійович
Павельчук, Юрій Федорович
Diachun, Andrii Yevhenovych
Kuchvara, Ivan Mykolaiovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Lototskyi, Roman Ihorovych
Pavelchuk, Yurii Fedorovych
Дячун, Андрей Евгеньевич
Кучвара, Иван Николаевич
Лотоцкий, Роман Игоревич
Ляшук, Олег Леонтиевич
Павельчук, Юрий Федорович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 81956 UA, МПК B21D 11/06. Пристрій для калібрування гвинтових заготовок з рівномірно збільшеним кроком [Текст] / Кучвара Іван Миколайович, Дячун Андрій Євгенович, Ляшук Олег Леонтійович, Лотоцький Роман Ігорович, Павельчук Юрій Федорович (Україна) - опубл. 10.07.2013.
Patent 81956 UA, MPK B21D 11/06. Device for calibrating screw blanks with uniformly increased pitch [Text] / Liashuk Oleh Leontiiovych, Diachun Andrii Yevhenovych, Pavelchuk Yurii Fedorovych, Kuchvara Ivan Mykolaiovych, Lototskyi Roman Ihorovych (Ukraine) - publ. 10.07.2013.
Патент 81956 UA, МПК B21D 11/06. Устройство для калибровки винтовых заготовок с равномерно увеличенным шагом [Текст] / Ляшук Олег Леонтиевич, Дячун Андрей Евгеньевич, Павельчук Юрий Федорович, Кучвара Иван Николаевич, Лотоцкий Роман Игоревич (Украина) - опубл. 10.07.2013.
発行日: 10-7月-2013
Date of entry: 24-9月-2014
キーワード: B21D 11/06
гнучка виробів у гвинтову або спіральну форму
виготовлення виробів з колінами повторюваної форми, наприклад змійовиків
抄録: Пристрій для калібрування гвинтових заготовок з рівномірно збільшеним кроком по довжині шнека, який виконано у вигляді ступінчастої оправки з осьовим пазом, ступінчаста оправка жорстко з’єднана з приводом обертання, а з торця більшого ступеня оправки виконано один гвинтовий виток з кроком, рівним товщині заготовки, притискного ролика, притискної втулки і механізмів притиску, який відрізняється тим, що механізм калібрування виконано у вигляді кронштейна, який встановлено на приводному валу, вісь якого є паралельною до осі ступінчастої оправки, на якому нарізана різь з рівномірно збільшеним кроком по його довжині, а всередині кронштейна на встановлену вісь, перпендикулярно до приводного вала квадратного поперечного перерізу, на вільному кінці якого встановлено клин півкруглої форми по зовнішньому діаметру, який є у взаємодії з сусіднім витком гвинтової заготовки.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4427
その他の識別子: 81956
Copyright owner: ® Кучвара Іван Миколайович, Дячун Андрій Євгенович, Ляшук Олег Леонтійович, Лотоцький Роман Ігорович, Павельчук Юрій Федорович
Content type: Other
出現コレクション:2013



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。