Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4411

Title: Гнучкий трубчастий конвеєр з вертикальною подачею сипких матеріалів
Other Titles: Flexible tubular conveyor with vertical feed of loose materials
Гибкий трубчатый конвейер с вертикальной подачей сыпучих материалов
Authors: Гевко, Ігор Богданович
Диня, Володимир Іванович
Ляшук, Олег Леонтійович
Олексишин, Олександр Володимирович
Dynia, Volodymyr Ivanovych
Hevko, Ihor Bohdanovych
Liashuk, Oleh Leontiiovych
Oleksyshyn, Oleksandr Volodymyrovych
Гевко, Игорь Богданович
Дыня, Владимир Иванович
Ляшук, Олег Леонтиевич
Олексишин, Александр Владимирович
Bibliographic description (Ukraine): Патент 70916 UA, МПК B65G 33/08. Гнучкий трубчастий конвеєр з вертикальною подачею сипких матеріалів [Текст] / Диня Володимир Іванович, Ляшук Олег Леонтійович, Гевко Ігор Богданович, Олексишин Олександр Володимирович (Україна) - опубл. 25.06.2012.
Patent 70916 UA, MPK B65G 33/08. Flexible tubular conveyor with vertical feed of loose materials [Text] / Liashuk Oleh Leontiiovych, Oleksyshyn Oleksandr Volodymyrovych, Dynia Volodymyr Ivanovych, Hevko Ihor Bohdanovych (Ukraine) - publ. 25.06.2012.
Патент 70916 UA, МПК B65G 33/08. Гибкий трубчатый конвейер с вертикальной подачей сыпучих материалов [Текст] / Ляшук Олег Леонтиевич, Олексишин Александр Владимирович, Дыня Владимир Иванович, Гевко Игорь Богданович (Украина) - опубл. 25.06.2012.
Issue Date: 25-Jun-2012
Date of entry: 24-Sep-2014
Keywords: B65G 33/08
для матеріалів, що зберігаються навалом
Abstract: Гнучкий трубчастий конвеєр з вертикальною подачею матеріалів, що виконаний у вигляді труби, в яку встановлено гнучкий ланцюговий дисковий робочий орган з круглими дисками, опорними дисками і опорними еластичними роликами, з можливістю осьового переміщення, складається з приводу, механізму натягу робочого органа, бункера з завантажувальними і вивантажувальними елементами, пристроїв для збирання вантажів, який відрізняється тим, що у радіусному верхньому куті транспортної труби горизонтально встановлено привідні валики, паралельні між собою і перпендикулярні до напрямку руху вантажів з напрямними зірочками, які до них жорстко закріплені з можливістю кругового провертання, з лівостороннім рухом ланцюга, а у лівому нижньому куті траси встановлено привідну натяжну станцію, яка жорстко з’єднана з привідним валом і зірочкою, причому корпус привідної станції з боку торців завантажувальної і вивантажувальної труб є у взаємодії з можливістю осьового переміщення, крім цього у лівому верхньому куті знизу підзірочкою встановлено косу транспортуючу півкруглу поверхню з кутом нахилу, більшим кута тертя сипкого матеріалу.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4411
Other Identifiers: 70916
Copyright owner: ® Диня Володимир Іванович, Ляшук Олег Леонтійович, Гевко Ігор Богданович, Олексишин Олександр Володимирович
Content type: Other
Appears in Collections:2012



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.