Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4410

Назва: Пристрій для обробки плоских поверхонь віброобкочуванням
Інші назви: Device for processing flat surfaces by vibration rolling
Устройство для обработки плоских поверхностей виброобкаткой
Автори: Кашуба, Назар Петрович
Кривий, Петро Дмитрович
Кривінський, Петро Петрович
Сеник, Андрій Антонович
Kashuba, Nazar Petrovych
Kryvinskyi, Petro Petrovych
Kryvyi, Petro Dmytrovych
Senyk, Andrii Antonovych
Кашуба, Назар Петрович
Кривинский, Петр Петрович
Кривой, Петр Дмитриевич
Сеник, Андрей Антонович
Бібліографічний опис: Патент 81025 UA, МПК B24B 39/00. Пристрій для обробки плоских поверхонь віброобкочуванням [Текст] / Кривий Петро Дмитрович, Сеник Андрій Антонович, Кривінський Петро Петрович, Кашуба Назар Петрович (Україна) - опубл. 25.06.2013.
Patent 81025 UA, MPK B24B 39/00. Device for processing flat surfaces by vibration rolling [Text] / Kryvyi Petro Dmytrovych, Kashuba Nazar Petrovych, Senyk Andrii Antonovych, Kryvinskyi Petro Petrovych (Ukraine) - publ. 25.06.2013.
Патент 81025 UA, МПК B24B 39/00. Устройство для обработки плоских поверхностей виброобкаткой [Текст] / Кривой Петр Дмитриевич, Кашуба Назар Петрович, Сеник Андрей Антонович, Кривинский Петр Петрович (Украина) - опубл. 25.06.2013.
Дата публікації: 25-чер-2013
Дата внесення: 24-вер-2014
Теми: B24B 39/00
верстати або пристрої для обкатки з метою ущільнення поверхневого шару
допоміжні приналежності для них
Короткий огляд (реферат): Пристрій для обробки плоских поверхонь віброобкочуванням, який має накатники, встановлені на кінцях підпружинених штоків, розміщених перпендикулярно до оброблюваної поверхні, і ці штоки закріплені за допомогою ексцентричних та проміжних втулок у обоймах, розміщених з можливістю регульованого переміщення у поздовжньому наскрізному пазу каретки, яка встановлена з можливістю переміщення у напрямі, перпендикулярному до осі поздовжнього наскрізного паза, по напрямних, розміщених у корпусі, і накатники через пружини стиску зв’язані із плунжерами, на вільних кінцях яких встановлені контактуючі із закріпленими на корпусі копірами ролики, який відрізняється тим, що накатники встановлені на кінцях штоків робочих ексцентричних гідроциліндрів, які розміщені в обоймах, і поршні робочих гідроциліндрів разом із штоками і накатниками підпружинені вгору у напрямі від оброблюваної поверхні, а робочі камери ексцентричних гідроциліндрів і головного горизонтально розміщеного гідроциліндра з’єднані між собою трубопроводами, а поршень головного гідроциліндра виконаний з центральним каналом і підпружинений пружиною, встановленою між лівим торцем поршня головного гідроциліндра і правим торцем регулювальної втулки, спряженої з внутрішньою різьбовою поверхнею головного гідроциліндра, і у штоці головного гідроциліндра виконаний наскрізний центральний канал, що з’єднує робочу камеру головного гідроциліндра із дросельним клапаном, спряженим за допомогою різьбового з’єднання із лівим кінцем штока поршня головного гідроциліндра, а механізм осциляційного руху виконаний у вигляді архімедового кулачка з центральним отвором, за допомогою якого кулачок встановлений за допомогою шпонки на вал, спряжений з внутрішньою конічною поверхнею шпинделя вертикально-фрезерного верстата за допомогою шомпола, і профіль кулачка постійно контактує з роликом, з’єднаним за допомогою штовхача з можливістю регулювання через кронштейн із підпружиненою кареткою, і пристрій за допомогою, наприклад, клемного з’єднання закріплений на пінолі вертикально-фрезерного верстата.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4410
Інші ідентифікатори: 81025
Власник авторського права: ® Кривий Петро Дмитрович, Сеник Андрій Антонович, Кривінський Петро Петрович, Кашуба Назар Петрович
Тип вмісту: Other
Розташовується у зібраннях:2013



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.