このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4367

タイトル: Поворотний свердлильний кондуктор
その他のタイトル: Rotary drilling jig
Поворотный сверлильный кондуктор
著者: Івасечко, Роман Романович
Білик, Стефанія Григорівна
Гевко, Ігор Богданович
Диня, Володимир Іванович
Клендій, Володимир Миколайович
Хорошун, Роман Васильович
Bilyk, Stefania Hryhorivna
Dynia, Volodymyr Ivanovych
Hevko, Ihor Bohdanovych
Ivasechko, Roman Romanovych
Khoroshun, Roman Vasyliovych
Klendii, Volodymyr Mykolaiovych
Билык, Стефания Григорьевна
Гевко, Игорь Богданович
Дыня, Владимир Иванович
Ивасечко, Роман Романович
Клендий, Владимир Николаевич
Хорошун, Роман Васильевич
Bibliographic description (Ukraine): Патент 66544 UA, МПК B23B 49/00. Поворотний свердлильний кондуктор [Текст] / Клендій Володимир Миколайович, Івасечко Роман Романович, Білик Стефанія Григорівна, Диня Володимир Іванович, Гевко Ігор Богданович, Хорошун Роман Васильович (Україна) - опубл. 10.01.2012.
Patent 66544 UA, MPK B23B 49/00. Rotary drilling jig [Text] / Bilyk Stefania Hryhorivna, Dynia Volodymyr Ivanovych, Hevko Ihor Bohdanovych, Khoroshun Roman Vasyliovych, Ivasechko Roman Romanovych, Klendii Volodymyr Mykolaiovych (Ukraine) - publ. 10.01.2012.
Патент 66544 UA, МПК B23B 49/00. Поворотный сверлильный кондуктор [Текст] / Билык Стефания Григорьевна, Дыня Владимир Иванович, Гевко Игорь Богданович, Хорошун Роман Васильевич, Ивасечко Роман Романович, Клендий Владимир Николаевич (Украина) - опубл. 10.01.2012.
発行日: 10-1月-2012
Date of entry: 24-9月-2014
キーワード: B23B 49/00
вимірювальні і контрольні пристрої в розточувальних і свердлильних верстатах для установки або направлення свердла
індикаторні пристосування, що сигналізують про пошкодження свердел в процесі свердління
пристрої для зацентрування під свердління
抄録: Поворотний свердлильний кондуктор, який виконано у вигляді верхньої плити з центральним ступінчатим отвором, в який запресовано радіальний підшипник зі змінною втулкою, який зафіксовано стопорним кільцем, системи змащення, установчих і кріпильних елементів, який відрізняється тим, що кондуктор виконаний у вигляді плити основи, до якої на шарнірах жорстко закріплена нижня поворотна плита з можливістю нахилу під кутом у вертикальній площині перпендикулярній до видовженої сторони плити основи, а зверху з правого кінця до верхньої поворотної плити на циліндричному шарнірі жорстко закріплена верхня поворотна плита з можливістю нахилу в перпендикулярному напрямку від попередньої площини, ці дві плити з’єднані між собою стяжними болтами, які розміщені по центру плит основи в отворах з можливістю відносного переміщення, а між плитою основою і нижньою поворотною плитою встановлені розтискні пружини, крім цього з лівого кінця верхньої поворотної плити вертикально встановлено регулювальний гвинт, вісь якого паралельно до стяжних болтів, який зверху з’єднаний з сферичною гайкою, яка жорстко закріплена у верхній поворотній плиті відомим способом з можливістю її повороту під кутом до нижньої поворотної плити, а на гегулювальний гвинт між верхньою поворотною плитою і нижньою поворотною плитами встановлена пружина для їх розтискання, з правої сторони від регулювального гвинта зверху верхньої поворотної плити встановлені вертикальні виступи, зверху яких жорстко встановлені вертикальні колонки, до яких жорстко закріплена кондукторна плита, в центрі якої виконано сферичний отвір у вертикальній площині, який є у взаємодії зі сферичним корпусом в який жорстко встановлено радіально упорний підшипник зі змінною втулкою, є у взаємодії зі свердлом з можливістю провертання під кутом і кругового провертання.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/4367
その他の識別子: 66544
Copyright owner: ® Клендій Володимир Миколайович, Івасечко Роман Романович, Білик Стефанія Григорівна, Диня Володимир Іванович, Гевко Ігор Богданович, Хорошун Роман Васильович
Content type: Other
出現コレクション:2012

このアイテムのファイル:
ファイル 記述 サイズフォーマット 
4-66544-povorotnijj-sverdlilnijj-konduktor.pdf272,25 kBAdobe PDF見る/開く
4-66544-povorotnijj-sverdlilnijj-konduktor.djvu205,45 kBDjVu見る/開く
4-66544-povorotnijj-sverdlilnijj-konduktor__COVER.png1,09 MBimage/png見る/開く


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。